Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Édes taralli

Hozzávalók

32
darabhoz
+
250 g liszt
1 tk sütőpor
2 ek porcukor
100 ml fehérbor
50 ml olaj
50 ml olívaolaj
cukor a szóráshoz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Édes taralli

Ha Olaszországban járok, biztos, hogy mindig hozok haza taralli kekszet. Általában a chiliset szoktam, de ez a keksz édesen is nagyon finom. Brutál egyszerű, de legalább annyira finom is! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

32
darabhoz
+
250 g liszt
1 tk sütőpor
2 ek porcukor
100 ml fehérbor
50 ml olaj
50 ml olívaolaj
cukor a szóráshoz
Bevásárlólistához adom

A lisztet, a sütőport és a porcukrot összekeverjük egy tálban. Beleöntjük a bort és az olajat, majd összegyúrjuk. 15 percet lefedve hagyjuk állni. Kicsit átgyúrjuk és elfelezzük a tésztát. Ezután 32 egyenlő részre osztjuk.

Kb. 10 cm hosszú kis rudat formázunk belőle, amiből hurkot csinálunk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a kekszeket. Megszórjuk egy kevés porcukorral a tetejét, és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg enyhén aranybarna színe nem lesz, és már keksz keménységű.

Édes taralli

Ha tetszett az édes taralli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások