Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Hozzávalók

2
főre
+
250 g kagylócska tészta
200 g bacon

A szószhoz

250 g ALDI - MILFINA mascarpone
2 gerezd fokhagyma
1 db citrom
100 g friss torma
1 mk kakukkfű
só, bors
100 g bébispenót
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Mascarponés tészta baconchipsszel

Nemsokára itt a húsvét, és most mutatunk nektek egy villámgyors, ámde annál ízletesebb tésztaételt, mely bármely alkalomra szuper választás lehet.
Kipróbáltam, jóóó lett!
11
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
250 g kagylócska tészta
200 g bacon

A szószhoz

250 g ALDI - MILFINA mascarpone
2 gerezd fokhagyma
1 db citrom
100 g friss torma
1 mk kakukkfű
só, bors
100 g bébispenót
Bevásárlólistához adom

A baconszeleteket két sütőpapír közé fektetjük egy tepsire, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.

A szószhoz összekeverjük a mascarponét az átnyomott fokhagymával, fél citrom facsart levével, belereszeljük a tormát, sózzuk, borsozzuk, alaposan elkeverjük.

A tésztát kifőzzük, egy merőkanálnyi főzővizet hozzáadunk a mascarponés szószhoz, majd leszűrjük a tésztát. A szószt egy serpenyőben a bébispenót hozzáadásával néhány percig főzzük, Amíg a spenót össze nem esik. Majd jöhet a tálalás: a tésztára kanalazunk a mártásból és baconchipsszel koronázzuk meg.

A mascarponés tészta tálalása

Ha tetszett a mascarponés tészta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások