Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Négysajtos tészta, ha villámgyors kajára vágytok

Hozzávalók

4
főre
+
500 g fusilli tészta
olívaolaj
200 ml habtejszín
150 g gorgonzola
60 g parmezán
1 csomag mozzarella
1 ek kecskesajt
2 ek mascarpone
2 gerezd fokhagyma
só, bors

A díszítéshez

1 csokor felaprított petrezselyem
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Négysajtos tészta, ha villámgyors kajára vágytok

Ha óriási sajtrajongók vagytok, és szeretnétek egy gyors és tényleg durván sajtos pastareceptet, akkor ezt mindenképpen meg kell csinálnotok! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
500 g fusilli tészta
olívaolaj
200 ml habtejszín
150 g gorgonzola
60 g parmezán
1 csomag mozzarella
1 ek kecskesajt
2 ek mascarpone
2 gerezd fokhagyma
só, bors

A díszítéshez

1 csokor felaprított petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A tésztát sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, és egy kevés olívaolajjal összekeverjük. Egy közepes lábasban felmelegítjük a tejszínt, belereszeljük a sajtokat és a fokhagymát. Összerottyantjuk, sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük a tésztával. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások