Nyáron egy napra étteremmé alakultunk, hogy az Unicef munkáját támogatva segítsünk a világ legelesettebb gyermekein. A menük teljes árát az Unicefnek ajánlottuk, és arra biztatunk titeket, hogy tegyetek ti is hasonlóan! Találjatok ki egy nyári időpontot, egy menüt (ebben segítünk most nektek), és csináljatok egy Facebook-eseményt, ahol az ismerőseitek csatlakozhatnak hozzátok! Dobjátok össze a menü árát, és segítsetek a rászoruló gyerekeken! További részleteket itt találtok.
Állítólag nyáron illik napi 3 liter folyadékot bevinni: javasoljuk, hogy ebből fél liter ez a hideg őszibarack-krémleves legyen! A legtutibb benne, hogy elég bedobni mindent a turmixgépbe, és nagyjából készen is vagytok vele! Ha reggel megcsináljátok, akkor hűtve simán tárolhatjátok estig, és több időtök marad a többi fogásra!
Ezt a receptet kint a grillen vagy bent egy serpenyőben is megcsinálhatjátok. Szupergyors, szuper egyszerű, és látványos, ha közvetlenül a tálalás előtt készül!
Tudjátok, mennyire szeretjük a pohárdesszerteket. Meg a szedret is, szóval nagyon örültünk az ütős, görög joghurtos desszertnek, amit felturbóztunk egy jó kis szederpürével. Tökéletes lezárása lesz ez a vacsinak.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.