Márciusban újra megrendezik a nívós és sokszínű Sirha Budapest szakkiállítást – a nemzetközi szakma krémjével
A Sirha kiállításon rengeteg külföldi szakember részt vesz, így reflektorfénybe kerül a magyar gasztronómia, a különböző technológiai megoldások, és értékes kapcsolatokat is teremthetnek a HUNGEXPO-ra kilátogatók. Egy ilyen volumenű rendezvény nemcsak a magyar gasztronómiát erősíti és népszerűsíti, de segíti a magyar vendéglátóipar utánpótlását is.
A nemzetközi HoReCa és az élelmiszeripar is felvonul a Sirha rendezvényén
Tavasszal újra megrendezik Kelet-Közép-Európa legjelentősebb és legnevesebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítását, a Sirha Budapestet. A nagy presztízsű rendezvény ötödik alkalommal várja az érdeklődőket 2022. március 22. és 24. között.
A Sirha szakkiállítás többek között azért is kiemelkedő, mert a személyes üzleti találkozásokat semmi sem pótolhatja: 300 kiállító érkezik 16 országból, azaz nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi szakemberek is felvonulnak majd.
A rendezvény először 2014-ben mutatkozott be, azóta folyamatosan bővült a kiállítók köre, és évről évre az érdeklődés is egyre nagyobb. A növekedés annak ellenére sem torpant meg, hogy a koronavírus egy időre közbeszólt: a résztvevők idén is lelkesen készülnek az eseményre.
Aki ellátogat a Sirha szakkiállításra, találkozhat a nemzetközi élelmiszeripar és a HoReCa szegmens szakma krémjével, és számos érdekes szakmai konferencián, előadássorozaton vehet részt. A Sirha együttműködik a Magyar Cukrász Ipartestülettel, a Magyar Pékszövetséggel, a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetséggel, a Magyar Vendéglátók Ipartestületével, a Pannon Gasztronómiai Akadémiával, a NÉBIH-hel, a Felelős Gasztrohőssel, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel, valamint az IIDC Austria GmbH, a Halal szabványok tanúsító szervezetével is. Ők mind aktív szereplői lesznek a szakkiállításnak, hiszen előadássorozatokon ismertetik a legfrissebb tudnivalókat.
2022-ben történelmet ír a Sirha
A kiállításon a szakmai előadások mellett látványos versenyek is helyet kapnak: megrendezik a Sirha Budapest Desszert Versenyt, a Közétkeztetési Szakácsversenyt, de a kávérajongók sem maradnak élmények nélkül, ugyanis a Sirha COFFEE CHALLENGE latte art versenyen megnézhetjük, mit jelent az, amikor a kávékészítés már művészet.
Szintén a Sirha ad helyet a Bocuse d’Or európai döntőjének, immáron második alkalommal, március 23-án és 24-én. Ezzel történelmet is ír: Budapest az egyetlen város, ami másodszor is megkapta a rendezési jogot.
A Sirha Budapest idén először hibrid formában várja az érdeklődőket. A kiállítók az élő találkozásokon kívül a virtuális kiállítási térben is elhelyezhetik ajánlataikat, a látogatók pedig könnyedén felvehetik a kapcsolatot velük.
Aki szakmabeli, ingyenesen látogathat ki a rendezvényre, csupán előtte regisztrálnia kell. De a Sirha természetesen nemcsak a szektorban dolgozókat várja, hanem mindenkit, akit érdekel a gasztronómia legnívósabb szintje.
Fotók: www.sirha-budapest.com
Ha tetszett a cikk, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!