Hozzávalók
Chai latte kása
- 1 db körte
- 60 g barna cukor
- 1 tk őrölt szerecsendió
- 2 tk őrölt fahéj
- 1 tk őrölt szegfűszeg
- ½ tk őrölt szegfűbors
- 1 tk őrölt kardamom
- 1 tk őrölt csillagánizs
- 20 ml víz
- 1 csomag rizskása (52 g-os kiszerelés)
- 150 ml forró víz
- 1 marék török mogyoró
- 1 marék tökmag
Peanut butter & jelly rizskása
- 1 csomag rizskása (52 g-os kiszerelés)
- 150 ml forró víz
- 2 ek mogyoróvaj
- 2 ek áfonyalekvár
Étcsokis-áfonyás-banános rizskása
- 1 csomag rizskása (52 g-os kiszerelés)
- 150 ml forró víz
- 1 db banán
- 60 g friss áfonya
- 2 kocka étcsoki
Hozzávalók
Chai latte kása
- 1 db körte
- 60 g barna cukor
- 1 tk őrölt szerecsendió
- 2 tk őrölt fahéj
- 1 tk őrölt szegfűszeg
- ½ tk őrölt szegfűbors
- 1 tk őrölt kardamom
- 1 tk őrölt csillagánizs
- 20 ml víz
- 1 csomag rizskása (52 g-os kiszerelés)
- 150 ml forró víz
- 1 marék török mogyoró
- 1 marék tökmag
Peanut butter & jelly rizskása
- 1 csomag rizskása (52 g-os kiszerelés)
- 150 ml forró víz
- 2 ek mogyoróvaj
- 2 ek áfonyalekvár
Étcsokis-áfonyás-banános rizskása
- 1 csomag rizskása (52 g-os kiszerelés)
- 150 ml forró víz
- 1 db banán
- 60 g friss áfonya
- 2 kocka étcsoki
Így készül a 3-féle rizskása.
Chai latte kása
A körtét felaprítjuk kis kockákra, majd egy gyorsforralóba dobjuk a cukorral, a fűszerekkel és a vízzel együtt, és közepes lángon 8-10 perc alatt főzünk belőle egy ragut.
A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. A kész kása tetejére pakolunk a körtés raguból, arra pedig jöhet az aprított mogyoró és a tökmag.
Peanut butter & jelly rizskása
A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután elkészült a kása, a tetejére mogyoróvajat és áfonyalekvárt kanalazunk.
Étcsokis-áfonyás-banános rizskása
A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután elkészült a kása, a tetejére mehet a felkarikázott banán, a friss áfonya és pár kocka étcsoki, ami a még meleg kásán szépen elolvad majd.
- Elkészítési idő: 12 perc
Ha tetszett a 3-féle rizskása receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!