Hirdetés

Hétvégén jön a Charity Fest, ha itt eszel, azzal jó ügyet támogatsz!

Mikulás keksz

A nagyszakállú kedvence

Vega Stefánia-vagdalt krumplipürével

Ünnepi asztalra vele!
Hirdetés

Hétvégén jön a Charity Fest, ha itt eszel, azzal jó ügyet támogatsz!

Hirdetés
Közeledik az év egyik legjobb jótékonysági fesztiválja, a Charity Fest, ahol ráadásul szuper finomakat lehet majd enni. Ebben a nehéz időszakban még fontosabb, hogy segítsük a rászorulókat, ezért arra biztatunk mindenkit, hogy látogasson ki hétvégén a fesztiválra, ahol nagyon sok jó kaja lesz.
Hirdetés

Szeptember 18-án már harmadszorra rendezi meg a Charity Festet a Budapest Bike Maffia. A BBM az utcán élő kiszolgáltatott és hajléktalan embereknek gyűjt, és készít ételadományt, amit saját biciklijükkel szállítanak ki. A Charity Fest lényege is az adománygyűjtés: bárki nevezhet a főzőversenyre, az eladott étel ára azonban jótékonysági célra megy.

Idén a befolyt összeget a Budapest Bike Maffia teljes egészében a Seeds4Hope kertek bővítésére fordítja, hogy rászoruló embereknek adhassanak célokat és munkát. A Seeds4Hope kerteket a BBM hajléktalan emberekkel együttműködve műveli. A megtermelt zöldséget a szállók lakói fogyaszthatják el, így nemcsak munkához, de vitaminhoz is jutnak. 

Bárki nevezhet a versenyre, és van is még néhány szabad hely. Ha tehát úgy érzed, szívesen főznél egyet a barátaiddal vagy munkatársaiddal, akkor ez egy remek alkalom. De ha csak közönségként látogatnál ki a versenyre, akkor is mehetsz egész nap, a finom ebéd megoldva, és biztos lehetsz benne, hogy az étel ára jó célokat támogat. 

Slambuc lecsó hátán: itt a Charity Fest

Jelen lesz a versenyen az Adománytaxi, akik slambucot főznek, a HelpForFun, akik vörös lencsét készítenek, a Tölcsibe lecsóval érkezik, a Heti betevő egy finom dahlt készít, a Magyar Kerékpárosklub jóvoltából chilis bab rotyog majd, a Cherry tea pedig jeges teát készít. A program az új Dürer Kertben kerül megrendezésre a Duna-partot, az ételeket pedig szakavatott zsűri értékeli, majd győztest is hirdetnek!


A főzésen kívül is számos program lesz még a fesztiválon, ahova gyerekkel is érdemes kilátogatni. Délután 5-ig a program ingyenes, az esti koncertek azonban belépővel és védettségi igazolvánnyal látogathatók. Bővebben itt olvashasz a programokról. A Budapest Bike Maffia Vitamin Kommandó nevű, szendvicskészítő programját már mi is bemutattuk korábban.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?