Hirdetés

Olcsó, egészséges és finom: igazságot a patisszonnak!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Itt vannak a Sztárbox második elődöntőjének legkeményebb képei

A Sztárbox második elődöntője a férfi középsúly mérkőzésével indult, ahonnan Molnár Áron jutott a szuperdöntőbe, miután a bíró az első menetben beszüntette a mérkőzést. A női könnyűsúlyban Dobos Evelin és Nyári Dia lépett ringbe. Előbbi négy menetben, megosztott pontozással győzött. A férfi nehézsúlyban Árpa Attila és Pintér Tibor mérkőzött meg, amelyből négy menetben egyhangú pontozással Árpa Attila jutott tovább.

Szani benne lenne egy hármasban Arnival és Zsófival

„Miért nem akartad, hogy a nyakadat csókolgassam tegnap?” – tette fel a kérdést Szani Arninak, aki erre a kérdésre nem szeretett volna nyíltan válaszolni, de tovább folytatták a flörtölést és a fantáziálást. 

Apró Anna: Sajnos nem tudom magamat teherbe ejteni vagy megkérni a saját kezem

Apró Anna szerint két dolog van, amit nem lehet megvenni pénzen: a gyermekáldást és egy férfi igaz szerelmét. Rosszul érinti, hogy elé még senki sem térdelt le, miközben más lányok kezét akár hétszer is megkérik életük során.  

A kiszavazott játékos az igazság felfedése nélkül hagyta el a kastélyt

Az utolsó kerekasztal szertartáson egy szavazat kivételével egyhangú döntés született. A játékos távozása után azonban nem nyugodhattak meg a bent maradt hírességek, hiszen nem derült ki, hogy gyilkost vagy ártatlan küldtek-e haza.

„A csúcson kell abbahagyni” – Nagy Feró visszavonulását javasolták a kanapéhuszárok

Volt, akiből nosztalgiát, volt, akiből őszinte döbbenetet váltott ki Nagy Feró megjelenése. Bár az énekes személyét illetően nem voltak egy véleményen a kanapéhuszárok, abban egyetértettek, hogy a „nemzet csótányának” ideje lenne nyugdíjba vonulnia.

„Nem ültem bele a gazdagságba” – Pálfiné Paulina irányítja a családot

„Én vagyok a nyak a családban, én mozgatom a fejet. A férjem a fej, viszont nyak nélkül nem mozog a fej” – vallja Pálfiné Paulina, aki férjével, Gáborral együtt közösen építették fel mindenüket. 

Kalmár Paulina: Zoli, a családi mindenesünk, bármit megtesz értem

„Nekem nagyon fontosak a luxusmárkák, a cipők, az ékszerek, a drága órák. Mindenem megvan, amire csak vágyok – amit kérek, azonnal megkapom” – mesélte magáról Paulina, akinek szinte semmivel nem kell foglalkoznia. Többek között nem kell tankolnia, vásárolnia és takarítania sem. 

Keresi az igazit a szingli házasként élő Solomon Zsuzsanna

„A mi házasságunk nem egy szokványos házasság, mi szingli házasok vagyunk. Külön élünk, azaz házasok vagyunk, de nem vagyunk együtt. Én ugyanis szingli vagyok, ő pedig jelenleg párkapcsolatban van” – árulta el Zsuzsi, aki örül férje barátnőjének, ugyanis Bianka elviseli azokat a dolgait, amit ő nem tud tolerálni.

Ezeket láttad már?