Paradicsomos burgonyafőzelék
A krumplifőzelék a legegyszerűbb kaják közé tartozik, nekünk nagyon sokszor vészhelyzet-ebéd vagy -vacsora. Igazából ezt a paradicsomos verziót is ugyanolyan egyszerű összedobni, mint a tejfölöset, ha egy kicsit extrább ízekre vágynátok. 🙂
Villámgyors trapanese spagetti
A trapanese pasta tulajdonképpen egy nyers paradicsomos pesztós tészta, amit felturbóztunk még egy kis szárított paradicsommal is. A rengeteg bazsalikom és a mandula édessége zseniálisan egyensúlyozza a paradicsom savasságát.
Cukkinis-csirkés spagetti
Ez talán a kedvenc tésztánk, mert ebben a kajában a cukkini roppanós marad, a csirkés szósz pedig krémes és parmezános. Készítsetek cukkinis spagettit, és ne hagyjátok ki belőle a friss bazsalikomot, mert nagyon sokat dob az ízeken!
Spenótos rakott krumpli
Ez is azok közé a kaják közé tartozik, amiket szinte mindenki szeret elkészíteni, mert a rakott cuccokkal abszolút nincs sok probléma, csak összedobjátok a tepsibe, bedobjátok a sütőbe, és nincs is vele több gond
Tonhalas tabulé
A tabulé a világ egyik legjobb körete, amit magában is fogyaszthattok. 😀 Friss zöldségek, gyümölcsök, mert ugye a paradicsom nem zöldség :O, és sok-sok tonhal..
Kölesrizottó
Egyre trendibb alapanyag a köles, ami teljesen érthető, hiszen gluténmentes. Próbáljátok ki rizottóként, felturbózva jófajta paprikás kolbásszal. Isteni!
Vongole spagetti – 15 perc alatt kész!
Ebben az olasz kajában az a legkirályabb, hogy annyi idő alatt, amíg megfő a tészta, addig elkészül az egész. Nagyon friss vénuszkagylót szerezzetek be hozzá, mert úgy lesz az igazi!