A rántott hús klasszik vasárnapi kaja, a rántott sajtot pedig mindenki imádja, úgyhogy ezeknek a klasszikusoknak is elhoztuk a receptjét, hogy tökéletesen készíthessétek el őket. Ha pedig valami elvetemültebb dolgot is bepaníroznátok, akkor a rántott kovászos uborkát is kipróbálhatjátok!
A tökéletes rántott karaj
A perfekt rántott hús kapcsán felmerülhet, hogy milyen húsból érdemes készíteni. Sokan a csirkemellre szavaznak, de mi karajból is nagyon szeretjük. Az elkészítése nem bonyolult, cserébe isteni lesz a végeredmény!
Így készül a tökéletes rántott sajt
Ha a ropogós panírbundában megbúvó nyúlós sajt gondolatára a ti szátokban is összefut a nyál, akkor ez egy jel, hogy rántsatok ki pár szelet sajtot. A legjobb kaja, amiért húsevők és vegetáriánusok egyaránt rajonganak, hiszen csak szeretni lehet.
Rántott fahéjas-szilvás palacsinta
Miért is ne ránthatnátok ki sokak kedvenc desszertjét, a palacsintát is?! 😉 Miután kisütöttétek a klasszik palacsintákat, töltsétek meg kedvetek szerint, panírozzátok be, aztán mehet rá egy kis fahéjas porcukor is. Szerintünk be fog jönni nektek is!
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!