Hirdetés

Borjúcombbal és érlelt sonkával felturbózott saláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal

Zámbó Jimmy menedzsere és kiadója szerint Jimmy óriási megfelelési kényszerrel küzdött, mindig harcolt magával, és olyan kényszeresen figyelt a külsejére, hogy csak úgy, titokban a háta mögött nem lehetett volna leforgatni A Királyt. Joós Istvánnal, a Magneoton zenei kiadó vezérigazgatójával Edit asszony csirkepörköltjéről és Jimmy halálának okáról is beszélgettünk.

Elek Péter bevallotta: ezért fél a szilikon mellektől! 

A humorista felvilágosította a közönséget, milyen érzés férfiként egy természetes és egy mű cici mellett ébredni. 

Síró versenyzők, hatalmas hibák és perverz poénok A Konyhafőnök VIP stúdiójában

A kékek első versenynapján Sárközi Ákos komoly kihívások elé állította csapatát, hogy felmérje, kik azok, akik valóban bírják a strapát, azonban több játékos is az elvárások alatt teljesített.

Álommelót kínál a Cápák között befektetője az RTL-en

Október 1-től Balogh Levente üzletember keresi elnöki asszisztensét.

„Mágnesember” lett Laliból, a teste szerinte vonz minden fémből készült tárgyat

A természetgyógyászként dolgozó Illés Lajos egy véletlen folytán tett szert a különleges képességre. Egy energizáló terápia után vált „mágnesemberré”. Arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a spiritualitásban és ezotériában igenis vannak olyan dolgok, amik túlmutatnak az átlagos ember képességein. Sokan szkeptikusak.

Éjjel 2, nappal 5 fok. Miért ilyen kicsi a hőingás, és mikor szabadulunk meg az undok hidegpárnától?

A fagyok ugyan ritkák mostanság, cserébe viszont nappal sincs nagy meleg. A napi hőingás, tehát a minimum és maximum hőmérséklet különbsége igen kicsi, a legtöbb helyen mindössze 4-5 fok. Mi ennek az oka, és mikor jöhet változás?

„Amikor megnyertem, akkor ez még rosszabb lett” – Solyom Bernit megviselik a rosszindulatú kommentek

Többhónapnyi kőkemény munka és őrületes siker után, a csillogó színpadról vissza az erdélyi fenyvesek közé – elképesztő utat tett meg az elmúlt fél évben Solyom Berni, a X-Faktor 2022-es győztese.  A gyergyószentmiklósi lányt hazaérkezése után, otthonában látogattuk meg. A 17 éves lány nyíltan beszélt arról is, hogy milyen hatással vannak rá a negatív kommentek, és hogy egy óriási döntés előtt áll az egész család.

„Nem fogok tudni jó fej lenni” – Rácz Jenő megbántotta kritikájával Tokár Tomit

A műsorvezető egy olyan tányért vitt a zsűri elé, amin Sárközi Ákos szerint is borzasztó elemek voltak. Ha kíváncsi vagy rá, hogy Tomi hogyan fogadta a kritikákat, akkor nézd meg a videót!

Ezeket láttad már?