Hirdetés

Húsvéti tojáskrém

Hozzávalók

4
főre
+
5 db tojás
1 fej hagyma (kisebb)
60 g puha vaj
200 g tejföl
2 tk mustár
pár csepp citromlé
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Húsvéti tojáskrém

A tojáskrém elég alap húsvéti reggeli kellék, amit persze nem csak erre az ünnepre tudtok összedobni. Rendkívül gyorsan elkészíthető, és egy puha kaláccsal vagy kiflivel csodálatos reggeli lesz belőle!
Kipróbáltam, jóóó lett!
26
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
5 db tojás
1 fej hagyma (kisebb)
60 g puha vaj
200 g tejföl
2 tk mustár
pár csepp citromlé
só, bors
Bevásárlólistához adom

A tojásokat hideg vízbe dobjuk, és forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hideg vízbe rakjuk őket. Egy tálba tesszük az apróra vágott vöröshagymát, a vajat, a tejfölt, a mustárt és a citromlevet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. A tojásokat meghámozzuk és a lehető legapróbbra vágjuk, majd az előzőleg elkészített alaphoz adjuk. Pár órára hűtőbe rakjuk, hogy összeérjenek az ízek.

Ha tetszett a húsvéti tojáskrém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások