Hirdetés
Karácsonyi menü

Hozzávalók

1
főre
+
4 db barack
50 ml baracklikőr
rosé pezsgő

A díszítéshez

aszalt sárgabarack
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Rosé Bellini koktél

Egy jól ismert klasszikus hoztunk el nektek, amibe viszünk egy kis csavart, mivel nem sima, hanem egy kiváló rosé pezsgőből fogjuk nektek elkészíteni. Pofon egyszerű a recept, így ti is bármikor, akár otthon is össze tudjátok dobni pár perc alatt.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

1
főre
+
4 db barack
50 ml baracklikőr
rosé pezsgő

A díszítéshez

aszalt sárgabarack
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Felszeleteljük a barackot és egy aprítógépbe tesszük a baracklikőrrel együtt. Az egészet addig daráljuk amíg teljesen összeérnek az ízek és szép pépes pürét kapunk. Ezzel elkészült a Bellini alap, amit egy lehűtött pezsgőspohárba szűrünk. Ezután felöntjük a rosé pezsgővel és kicsit megkeverjük, hogy egyben legyen az ital. Kész a Rosé Bellini! Már csak annyi dolgunk van, hogy élvezzük! Egészségetekre!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

KIÁLLSZ VELÜNK A GYEREKJOGOKÉRT?

Ma 30 éves a Gyermekjogi Egyezmény, amelyet több mint 190 ország – köztük Magyarország – írt alá. Az Egyezmény összefoglalja azoknak a jogoknak a minimumát, amelyek minden gyereket megilletnek. Ilyen például az életben maradáshoz, fejlődéshez, a védelemhez és a társadalomban való részvételhez való jog.

Az UNICEF Magyarország nevében azért fordulunk most hozzád, mert szükségünk van a segítségedre, hogy az évfordulón minél többen megismerjék a gyerekek alapvető jogait.

Ha te is csatlakoznál a figyelemfelhívó kampányhoz, készíts magadról egy képet, és az UNICEF-et megjelölve, posztold ezzel az üzenettel: Kiállok a gyerekjogok mellett!

Itt elolvashatod az Egyezmény rövidített verzióját:
www.unicef.hu

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások