Hirdetés

Kolbászos babos tunkolós tál

Hozzávalók

4
személyre
5 szelet bacon
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 szál füstölt kolbász
1 db paradicsomos babkonzerv (400g)
2 ek sűrített paradicsom
1 ek ketchup
1,5 ek méz
2 tk dijoni mustár
bors
Tabasco szósz
Hirdetés

Kolbászos babos tunkolós tál

Mi speciel imádjuk a szaftos, kolbászos, baconos kajákat, úgyhogy ez is nagy kedvencünk lett. Simán elmegy egy kiadósabb nyáresti vacsinak is és tuti nem fog senki salátával finomkodni hogyha megkóstolja ezt a cuccos kaját!
Hirdetés

Hozzávalók

4
személyre
5 szelet bacon
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 szál füstölt kolbász
1 db paradicsomos babkonzerv (400g)
2 ek sűrített paradicsom
1 ek ketchup
1,5 ek méz
2 tk dijoni mustár
bors
Tabasco szósz

Egy sütőbe is rakható serpenyőben elkezdjük lepirítani a kisebb szeletekre vágott bacont. A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk, a baconre szórjuk és üvegesre pirítjuk. A kolbászt kis kockákra vágva, a hagymás baconhöz adjuk és pár percig kevergetjük. Hozzákeverjük a babkonzervet (mártással együtt), sűrített paradicsomot, mézet, almaecetet, mustárt, sózzuk, borsozzuk és ízlés szerint Tabasco szószt adunk hozzá. Átkeverjük, majd 185 fokra előmelegített sütőbe toljuk 30 percre a serpenyőt. Friss kenyérrel tökéletes, tunkolós főétel lesz belőle.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások