Hirdetés

Almáspite-kekszszendvics

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Gyönyörű jégvarázs várja a kirándulókat a Mátrában

Van azért némi szép és jó is a dermesztő hidegben, ami az elmúlt pár napban zúdult az országra. Az MTI fotósa a Pásztóhoz tartozó Mátrakeresztes közelében lévő erdőkben járt szerdán és csodás képeket készített a befagyott Alsó- és Felső-vízesésről, az ott csordogáló – illetve most épp nem csordogáló – patakról. A Mátrában kirándulók még jó ideig gyönyörködhetnek a fagyos természeti szépségben, az időjárás előrejelzések szerint ugyanis nyugodt, hideg időre lehet számítani a következő napokban is.  

Balázs & Eszter: „Eszter, az én életem szerelme!”

Kíváncsiak vagytok, mit érdemes tudni a szerelmesekről? Most egyenesen tőlük hallhatjátok, mit szeretnek és értékelnek a leginkább a másikban.

Karrier RTL Produkcióknál

Ha Te is szeretnél produkcióink sikeres csapatainak tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!

„Márió mindig is agresszívabb személyiség volt” – lezajlott a ValóVilág leghangosabb és egyben legszorosabb párbaja

Csendes visszafogottság, simulékony és kompromisszumkész viselkedés – mindennek az ellentéte VV Márió. Játékostársa, VV Dani ezért sem érti, miért nyerte végül a végső harcot Márió kettejük közül. Igaz, Márió csak 2 százalékkal győzedelmeskedett, de Danit ez nem vigasztalja.

„Ez okoskodás” – nem nyerte el a Cápák tetszését a vállalkozók szokatlan ajánlata, Balogh Petya mégis beszállt

Mind az öt befektető beszállt volna a DIVERZUM-ba 2-2 százalékkal, összesen 20 millió forinttal, Balogh Petya és Lakatos István pedig külön-külön is ajánlatot tettek. A fiatal vállalkozók ezért elvonultak, hogy döntsenek, azonban miután visszatértek, egy meglepő ajánlattal rukkoltak elő.

Lakatos István: Ez a Cápák között, nem a Celeb vagyok, ments ki innen!

Az üzleti showműsor következő adásában Lakatos István és Balogh Petya összecsapnak egymással, Tomán Szabina elmenekül egy kígyó elől, két Cápa pedig már akkor eldönti, hogy beszáll az egyik üzletbe, amikor meglátja a vállalkozót. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között hatodik részében.

ByeAlex távozik az X-Faktor mentorszékéből, és most azt is elmondta, hogy miért

A Fókusz riportere hatévnyi emléket próbált meg felidézni az X-Faktor történetének legsikeresebb mentorával, aki egymás után négyszer emelte a magasba versenyzője kezét a fináléban.

Itthon csak álmodozhatunk az olcsó német tojásról és az olcsó olasz tésztáról – külföldön élő magyarok mondták el, mivel szembesülnek a bevásárlásnál

Nem kell ahhoz nyugdíjasnak lenni Magyarországon, hogy az ember gyomra egy-egy vásárlásnál összeszoruljon az árak láttán. Olaszországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, az USA-ban és Mexikóban néztünk szét, mekkora az élelmiszer-infláció, hogyan élnek ott a magyarok, és mennyire kénytelenek spórolni.

Ezeket láttad már?