A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 150 g füstölt kolbász
- 360 g farfalle
- 2 fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 konzerv paradicsomos bab (400 g-os kiszerelés)
- 200 ml passata
- 1 tk füstölt paprika
- só, bors
A megúszós kaják támogatója a
A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 150 g füstölt kolbász
- 360 g farfalle
- 2 fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 konzerv paradicsomos bab (400 g-os kiszerelés)
- 200 ml passata
- 1 tk füstölt paprika
- só, bors
A hagymás-babos masni első lépéseként a kolbászt karikákra vágjuk és egy mélyebb serpenyőben, közepes hőfokon kisütjük a zsírját. Ha megpirultak a kolbászkarikák, kivesszük és félrerakjuk őket. Közben a tésztát bő, sós, lobogó vízben elkezdjük kifőzni a csomagoláson feltüntetett módon.
A visszamaradt kolbászzsíron kb. 5 perc alatt megdinszteljük a szeletekre vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomos babot, a passatát, a füstölt paprikát, és sózzuk, borsozzuk. Belekeverjük a leszűrt tésztát és a megpirított kolbászkarikákat, és meg is vagyunk.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissü lő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!