Hirdetés
Instant

3 fogásos menü a hosszú hétvégére

Mandarinkrémleves

Ha a héten, csak egy újdonságot viszel az életedbe, ez legyen az!!!

Majonézes tojássaláta

10 perc után ez a kaja megmentheti az esti bulit, kiváló reggelire és tízóraira is.
Hirdetés

3 fogásos menü a hosszú hétvégére

Itt a hosszú hétvége, jöhet a család apraja-nagyja! Ilyenkor már napokkal előtte megkezdődik a fejtörés, hogy mi kerüljön az asztalra, de szerencsére itt vagyunk mi, és segítünk! Háromfogásos menü, a melegre való tekintettel minimalizálva a konyhában eltöltött percek számát.
Hirdetés

Csatlakozzatok ti is az Unicef #főzzagyermekekért kampányához, vendégeljétek meg a barátaitokat, vagy legyetek ti a vendégei másoknak, érezzétek magatokat jól, és támogassátok a világ legsebezhetőbb gyermekeit, ahogy mi is tesszük! Mutatunk néhány tippet hozzá!  

Hideg borsókrémleves sós panna cottával 

Legyen tél vagy nyár, mi magyarok imádjuk a leveseket. Ilyenkor persze sokkal jobban esik egy jól behűtött, hideg leves, szóval ennek fényében álljon itt Ákos szuperzöld borsólevese. Már csak ezért a sós pannacotta-feltétért  is érdemes kattintanotok, mert más krémlevesekkel is baromira működik! 

Pulykapaprikás 

Nem nagyon tudunk róla, hogy lenne bárki, aki nemet tudna mondani egy jó paprikásra – milyen jó, hogy nem is kell! Általában csirkéből vagy marhából a legnépszerűbbek, pedig egy korrekt pulykás verzió is megér egy misét! Azt mondjátok, hogy már csak egy jó kovászos uborka hiányzik mellőle? Hát legyen! 

Sütés nélküli citromos joghurttorta 

Ebben a hőségben nyilván meg se fordul a fejünkben, hogy bekapcsoljuk a sütőt. De szerencsére nem is kell, mert rennngeteg szuper, sütés nélküli recept van ám a tarsolyunkban! Nyáron pedig keresve sem találhattok jobbat, mint egy kicsit fanyar, kicsit édes joghurttorta. Egyetlen baj van ezzel a recepttel – na jó, kettő. Az egyik, hogy 2-3 órát kell várni, mielőtt rávetitek magatokat, a másik pedig, hogy nem lehet belőle eleget csinálni. 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások