Hirdetés

A legjobb receptek csirkével – megúszósan!

Megúszós parmezános csirke

Egyszerű, gyors és nagyon-nagyon sajtos!

Csirkehúsgolyós nyári leves

A húsgolyóreceptet mentsétek le külön is, mert egy adag sült krumplival és salival tökély!
Hirdetés

A legjobb receptek csirkével – megúszósan!

Naná, hogy imádunk csirkével főzni, mert könnyen beszerezhető, millióképpen elkészíthető és nincs aranyárban. Bár nem volt egyszerű, de összegyűjtöttük a kedvenc csirkés receptjeinket, ha bajba kerülnétek az ebédet/vacsit illetően.
Hirdetés

Házias csirkehúsleves egyszerűen 

A recept, ami nélkül nem-lehet-élni! Tökéletes lusta vasárnapokra, végtelennek tűnő másnapokra vagy ne adj’ isten betegség esetére. Nyilván a közelébe sem ér annak, amit anyu tud, de vészhelyzetben életmentő, szupermegúszós és eszméletlenül finom! 

Kakukkfüves csirkesaláta baconbundás krumplival

Egyszerű, megúszós recept, egyszerű, megúszós hozzávalókkal. Vagyis eszményi SOS recept, ha gyorsan kell valami ütős. A krumplit más típusú husikhoz is érdemes elmenteni, mert pulyka és vörös húsok mellé is pompásan működik! 

Szőlős csirkesült 

Hozzávalók: 2 fürt szőlő, 1 db tepsi, 1 db csirke, 0 konyhai tapasztalat és némi zöldség. Eredmény: 100%-ig elégedett család és tele hasak, minimális energiabefektetéssel. Ugye, hogy ki kell próbálni? 

15 perces baconös csirke zöldségpennével 

Igen, 15 perces. Nem viccelünk, csak próbáljátok ki, mert el fogjátok dobni az agyatokat, hogy milyen fullos vacsit lehet összehozni ugyanannyi idő alatt, mint amit egy melegszendviccsel töltenétek. 

Mézes-mustáros csirkés melegszendvics

A fentiek magától értetődő módon csak akkor számítanak, ha nem EZT a melegszendvicset csináljátok meg, mert ezt egyszerűen muszáj! Sült fokhagymával az igazi, de ha már állatira éhes a brigád, azt akár el is lehet hagyni, mert úgy is király lesz. A méz és a mustár meg olyan, mint a sajt meg a tejföl, szóval innen már csak jóságok várnak! 

Vietnami csirkesaláta 

Légyszi, semmi esetre se ijedjetek meg a hozzávalók listájától, mert ez egy kicsit sem jelenti azt, hogy ne lenne megúszós, mert az! És nemcsak megúszós, de szuperszínes és szuperlaktató is egyszerre. Csak egyszer kell kipróbálni, és örök kedvenc marad!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások