Hozzávalók
- 250 g toastkenyér
- 4 ek olaj
- só, bors
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk rozmaring
- 1 tk kakukkfű
Kruton
Hozzávalók
- 250 g toastkenyér
- 4 ek olaj
- só, bors
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk rozmaring
- 1 tk kakukkfű
A kruton elkészítéséhez a kenyeret kb. 1,5 cm-es kockákra vágjuk, összeforgatjuk a többi hozzávalóval, és egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. 200 fokos sütőben 10-12 perc alatt megsütjük, félidőben átkeverjük. Ha kihűlt, akkor lesz igazán ropogós.
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több kenyér:
Teljes kiőrlésű, fehérjés tönkölykenyér
Garlic bread – brutálfokhagymás pirítós
Medvehagymás kenyérlabdák