Hétfő
Az igazi olasz krumplis tészta, a pappardelle genovese
Mondhatnánk, hogy ez az ultimate olasz krumplis tészta, és nem hazudnánk nagyot. Genovai pesztó, burgonya és zöldbab az alapja. Totál edényspórolós, mert mindent megfőzhetünk szinte egy lábasban! Úgyhogy most hagyjátok a magyar paprikás krumplis tésztát, és újítsatok be az olasz verzióval!
Kedd
Fetával és csirkével töltött édesburgonya
Ha egy szép és egy gyorsan összedobható vacsit szeretnétek, akkor mindenképpen próbáljátok ki ezt a jacket potatót, amit most édesburgonyából készítettünk! Iszonyú finom lesz a végeredmény, és tényleg seperc alatt kész! 🙂
Szerda
Csirkemell tarkabors kéregben
A csirkemellről sokan úgy gondolják, hogy száraz, unalmas és ízetlen húsféleség, mi azonban évek óta tartó szent missziónknak tartjuk, hogy lemossuk róla ezt a billogot. Trükkös sütési módszerekkel és klassz fűszerekkel zseniális ételt lehet varázsolni belőle: Jani most egy egyszerű, szuperborsos, tejszínes verziót mutat meg nektek.
Csütörtök
Fehérbabpürés szendvics
Krémes csoda a bagetteden. Semmi kolbász, semmi hús, mégsincs hiányérzetetek, miközben ezt a klassz szendvicset eszed.
Péntek
Rizses lecsó virslivel turbózva
Tudjuk, ahány ház, annyi szokás, de most megmutatjuk nektek, hogy mi hogyan csináljuk a zseniális rizses lecsónkat!
Szombat
Marokkói karfiolos ragu kuszkusszal
Dobjátok fel a hétvégét! A marokkói karfiolos ragu nagyon gyorsan összerakható kaja, ami tökéletes választás lehet egy könnyű vacsihoz. Próbáljátok ki ti is!
Vasárnap
Kelkáposztafőzelék sertéspörkölttel
A kelkáposztafőzelék a magyar emberek gyerek- és felnőttkorának fontos mérföldköve. Nagyjából két táborra oszlik a nép ennek az ételnek a megítélésekor: azokra, akik nagyon szeretik, és azokra, akikbe alig lehet beleimádkozni egy kanállal. Most mindenkihez szólunk: kezdjétek az alapoknál, és próbáljátok ki ezt a verziót, mert higgyétek el, jó élmény lesz!