Top 5 halas fogás az ünnepi asztalra a rántott pontyon túl
Dióbundás keszeg
Az ünnepi asztal egyik sztárja lehet ez a keszeg: dióbundába öltöztettük, és mellé egy csodás remuládot dobtunk össze. Készítsd el, nem fogod megbánni!
Durbincs “al cartoccio”
Ákos nem kispályás, és olyan aromás, ízes, fűszeres halat készített, aminek ott a helye az ünnepi asztalon! A fóliatasakban sült hal, a kakukkfű, a rozmaring, a bazsalikom és a fokhagyma tökéletes harmóniát alkotnak.
Egészben sült pisztráng pezsgőmártással
Ki mondta, hogy pisztrángot csak nyáron lehet enni?! Mi biztosan nem! Pillanatok alatt elkészülhetsz, ha sütőben sütöd, és nagy sikert arathatsz, ha a pezsgőmártást sem hagyod ki!
Tökéletes halas fogás: lazac remulád mártással
Mozdulj ki a rántott ponty nyújtotta komfortzónából, és dobd össze ezt a kaját! Grillezett szívsaláta, édesburgonya és zseniális remulád mártás jár hozzá.
Karácsonyi ponty fish and chips
Hogy lesz egy street foodból karácsonyi kaja? Pont úgy, ahogy mi készítjük! A ponty most társaságul sörtésztát kap, mellé kellemesen savanykás mártást és persze, friss házi chipset.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!