Hirdetés

Mi legyen a hétvégi ebéd? – Itt a nyár!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Én is meghalhattam volna” – Blága Tünde szeme láttára nyelte el a tenger a szerelmét, a szépségkirálynő először mesélt az életét megváltoztató tragédiáról

Első látásra sokan azt gondolhatják, hogy mindene megvan: Blága Tünde rengeteget utazik, szép és céltudatos. Eddig azonban még soha nem mesélt arról a lelki teherről, amivel már másfél éve él együtt. A szépségkirálynő a Fókusznak adott exkluzív interjúban mesélt először arról, hogyan vesztette el egykori szerelmét egyik pillanatról a másikra.

Albert Erika élt hajléktalanként és óriási luxusban, most 50 felett a korosztályának is bizonyítani akar a Survivorben

Albert Erika vagy, ahogy mindenki hívja őt, Zera élete regénybe illő. Erdélyben született, de onnan 16 évesen megszökött. Hajléktalanként élt, majd később azt is megtapasztalta, milyen a luxus. Most mindezt hátrahagyva a Survivorben küzd újra. Azt mondja, kíváncsi rá, hogy megvan-e még benne a fiatalkori tűrőképessége és azt is be akarja bizonyítani a korosztályának, hogy az élet 50 felett kezdődik el igazán.

Voksán Virág: Túlélő fázisban van a kapcsolatunk

Voksán Virág és párja, Valentényi László lassan 9 éve alkotnak egy párt, és már két gyermekük is született, Vivi és Benike. A dj elárulta, hogy nehezen épít ki bizalmat, és Laci az első férfi az életében, akiben százszázalékosan megbízik. Saját bevallásuk szerint nehéz periódusba ért a közös életük, ugyanis a gyermekek komoly próbatételek elé állítják őket, de most a Nyerő Párosban is tovább küzdenek majd együtt, egymásért.

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Bálint Antóniáék felavatták a sátrukat, remélik, nem vették fel a mozgását

„Egy csodálatos éjszakánk volt a csillagos, holdfényes ég alatt” – vallotta be Farkas, aki úgy érzi, a hátráltatás ellenére is kifejezetten jól érezték magukat Bálint Antóniával a sátrukban, távol a többi párostól. A Nyerő Páros ma este 19.45-kor folytatódik az RTL-en.

Fél év gyaloglás után érkezett meg Magyarországra az afgán fiú, aki itt találta meg „második anyukáját”, és szeretett bele Ady verseibe

Obaidullah Shinwari 11 évesen Iránból egyedül érkezett Magyarországra. Obaid Afganisztánban született, de a folyamatos harcok miatt 6 éves korában Iránba költöztek családjával, ahol nagyon szegény körülmények között éltek. Gyakran éheztek és iskolába sem tudtak járni. Éppen ezért néhány évvel később az édesanyja és bátyja elindították őt egy hosszú, ismeretlen úton, egy jobb élet reményében Nyugat-Európa felé. 11 évesen ő lett az első olyan Magyarországra érkezett kiskorú menekült, akit nevelőszülő nevel. 

Vita robbant ki Joe és szerelme között, amikor fény derült Csenge szexuális igényére

„Hány együttléttel lenne elégedett a párod egy héten?” – kérdezte Balázs a fiúktól a Testrisz nevű játékban. Hamar kiderült, hogy Curtisék minden nap szeretkeznének, Henry Kettner szerelme pedig heti egy alkalommal is beérné. Mikor Joe-ékra került a sor, mindenkinek leesett az álla, hiszen a Survivor műsorvezetője szerint Csenge heti 21 alkalommal szerelmeskedne. „Gyerekek, le a kalappal! Nektek nincs munkátok?!” – kérdezte Balázs a párostól.

„Flegma, izomagyú, buta paraszt” – Boráros Gábort a mai napig sok kritika éri

Boráros Gábor, és szerelme, Jákli Mónika több mint 11 éve alkotnak egy párt, és bár még nem házasok, már megszületett első közös gyermekük. Úgy gondolják, hogy ennyi idő után már nem tudják egymást meglepni, ugyanis rengeteg nehézségen és fájdalmon vannak túl, ami szétválaszthatatlanná tette őket. 

Ezeket láttad már?