Libamájpástétom
A pástétom szuper előétel, mártogatós vagy vendégváró kaja is lehet, elkészíteni pedig sokkal egyszerűbb mint gondolnátok! Ez most egy libamájas-boros verzió, és mindenki imádta, aki megkóstolta.
Markáns, határozott ízű krém bármilyen friss kenyérre. Komolyan kell venni, nem viccel! Gyermekkorom kedvenc íze!
A legjobb házi narancslekvár
A narancslekvár-készítés nem tartozik a világ legmegúszósabb konyhai manőverei közé, de azért megéri próbálkozni. Zárkózzatok be a konyhába, és álljatok neki, a narancsok feldolgozása közben lesz időtök átgondolni, hogy mik történtek veletek mostanában. 😀
Zakuszka, az erdélyi padlizsánkrém
Isteni padlizsánkrém Erdélyből! Ha ezt eszed, a nyár íze mindig ott lesz a szádban! Krémes és lágy, mégis kirobbanóan erős ízű csoda! Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!
Citromos, pisztáciás gombapesztó
Nemcsak a vegáknak ajánljuk, hanem a masszív húsevőknek is, mert egyáltalán nem hiányzik belőle a hús vagy bacon. Próbáljátok ki pirítósra is, vagy akár hummusz helyett mártogatósnak, de tésztára is perfekt!
A vendégek imádni fogják: padlizsán dip
Tuti mártogatós a kelet ízeivel. Egyszerre vad és titokzatos, minden falat után újabbat kívánsz. Nem lehet betelni vele.