Nem tudom, mit főzzek ma – Megúszós Budapest ragu és szotyogós tészta
Két laktató és finom kaja, amivel mindenkit levesztek a lábáról!
Megúszós Budapest ragu
Az igazi változatban persze libamáj készül bélszín mellé, de az alap ugyanaz, ráadásul pár száz forintból jóllakhattok! 😉
Szotyogós tészta
Hogy miért szotyogós tészta a neve? Anno a kis Zsolti kérdésére a nagymamája csak annyit válaszolt: „Hát, kisfiam, mert úgy szotyog”. Nem tudunk, és nem is akarunk belekötni a mai napig sem. Igaza volt a nagyinak!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!