Hozzávalók
- 3 - 4 ek ketchup
- pár csepp Tabasco szósz
- só, bors
- 2 csipet fokhagymapor
- 3 csipet szárított oregánó
- 500 g csirkemellfilé
- 1 db avokádó
- 2 ek olívaolaj
- 4 lap tortilla
- 1 fej lilahagyma
- 300 g reszelt sajt
- 4 ek tejföl
- 1 csokor koriander (kicsi)
Hozzávalók
- 3 - 4 ek ketchup
- pár csepp Tabasco szósz
- só, bors
- 2 csipet fokhagymapor
- 3 csipet szárított oregánó
- 500 g csirkemellfilé
- 1 db avokádó
- 2 ek olívaolaj
- 4 lap tortilla
- 1 fej lilahagyma
- 300 g reszelt sajt
- 4 ek tejföl
- 1 csokor koriander (kicsi)
A ketchupot, a Tabasco szószt és a fűszereket összekeverjük, és az ujjnyi csíkokra vágott csirkemellet alaposan beleforgatjuk. Forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük. Az avokádót és a lilahagymát is felszeleteljük.
A tortillák egyik oldalára pakoljuk a megsült csirkemellet, rá a lilahagymát, az avokádót és a reszelt sajtot. Félbehajtjuk, és a forró serpenyőben oldalanként 2-2 perc alatt összesütjük. Tejföllel, és még néhány csepp Tabasco szósszal tálaljuk, egy kis friss koriandert is szórhatunk rá.