Hirdetés

Kölespuding

Hozzávalók

4
személyre
150 g köles
300 ml kókusztejszín
200 ml víz
4 ek méz
1 csipet só
1 tk vaníliakivonat

A díszítéshez

4 tk mogyoróvaj
1 nagy marék fagyasztott gyümölcs
Hirdetés

Kölespuding

A kölest reggelire vagy akár desszertnek is elkészíthetitek, méghozzá, úgy, mintha egy tejberizst vagy tejbegrízt főznétek.
Hirdetés

Hozzávalók

4
személyre
150 g köles
300 ml kókusztejszín
200 ml víz
4 ek méz
1 csipet só
1 tk vaníliakivonat

A díszítéshez

4 tk mogyoróvaj
1 nagy marék fagyasztott gyümölcs

A hozzávalókat egy nagy lábosban elkeverjük és lassú tűzön kb. 20 perc alatt, gyakran kevergetve “pudingot” főzünk belőle. Tálakba szedjük és mogyoróvajjal, gyümölccsel megszórva tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások