Hirdetés

Zöldséges hasé

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez életem 5 legundorítóbb dolga között van” – Osváth Zsolti kikészült Hagymától

A versenyzők pultjánál hamar eluralkodott a káosz, mert Hagyma össze-vissza mérte ki a sütemények hozzávalóit, ezért nem tudták, mi mihez tartozik, sőt az sem volt egyértelmű, hogy jók-e az arányok. Zsolti a végén már Sárközi Ákosért kiáltott segítségért.

110 milliós Ferrarival jár randizni, és szó szerint kifolyik a pénz Magyarország 37. leggazdagabb emberének szekrényéből – Jákob Zoltán megmutatta nekünk egymilliárdot érő otthonát

Gyerekkorában paprikaföldeken dolgozott, most Magyarország 37. leggazdagabb embere Jákob Zoltán, aki azt mondja, tényleg bármit megvehet. Az üzletember körbevezetett minket az 1 milliárd forintot élő lakásában, és megmutatta az autógyűjteményét is. És elmondta azt is, hogy milyen hölgyet képzel el maga mellé.

„Találkoztam igazán szép fiúkkal, de a szex, az meg se közelítette azt, ami Jimmyvel volt” – kiderült, mivel vette le a lábáról a nőket a Király

Miben rejlett Zámbó Jimmy vonzereje? A Király 3. részében – ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál – az énekes szeretője, Háfra Mari mesélt a nyomozónak arról, hogyan csavarta el a fejét a Király.

„Folyamatosan mondtam Robinak, hogy tönkretettem az életeteket, ez mind én miattam van” – a puszta kézzel megvakított Gabriella és családja továbbra is rettegésben él

Lakatos Gabriella megdöbbentő történetének nincs vége. Az édesanyát idén februárban volt párja kegyetlenül bántalmazta és megvakította. Bár a férfi előzetes letartóztatásban van, Gabriella és családja továbbra is retteg. A sajtó egyes képviselőinek felelőtlensége miatt ugyanis rosszakarói megtalálták őket, és benzinnel locsolták le a házukat. Az édesanya úgy érzi, miatta az egész család folyamatosan veszélyben van.

„Fejezzétek be” – Nagy Viktor és Ripli Zsuzsi kiabálása a frászt hozta a többiekre

A páros olaszos lendülettel vetette bele magát a második feladatba, ami azt jelentette, hogy hangosan üvöltözve kommunikáltak. Ez viszont nem tetszett mindenkinek, Kármán Odett rájuk is szólt.

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

Ami az olaszoknál földcsuszamlás, az a magyaroknál havazás – ezt kell tudni a mediterrán ciklonokról

Mostanság a szürke, egyhangú idő a jellemző, pedig nemrég még kétnaponta volt egy kiadós eső, felhős és napos időszakok váltották egymást, sőt, a szezon első havazásán is túlvagyunk. Az esőzést és a télies időjárást rendszerint mediterrán ciklonok szállítják hazánkba, és szinte borítékolható, hogy kapunk belőle a télen, így érdemes őket jobban megismerni.

Ezeket láttad már?