Hozzávalók
- 20 dkg liszt
- 1 tk só
- 1 csipet frissen őrölt bors
- 2 nagy csipet szárított rozmaring
- 2 egész tojás
- 15 dkg puha vaj
- 10 dkg aszalt paradicsom
- 1 tk szárított bazsalikom
- 10 dkg kockákra vágott sonka
- 2 ek natúr joghurt
- 10 dkg kecskesajt
Hozzávalók
- 20 dkg liszt
- 1 tk só
- 1 csipet frissen őrölt bors
- 2 nagy csipet szárított rozmaring
- 2 egész tojás
- 15 dkg puha vaj
- 10 dkg aszalt paradicsom
- 1 tk szárított bazsalikom
- 10 dkg kockákra vágott sonka
- 2 ek natúr joghurt
- 10 dkg kecskesajt
A liszthez adjuk a sót, frissen őrölt borsot és a rozmaringot. A tojásokat a vajjal alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt aszalt paradicsomot, a szárított bazsalikomot, a kockákra vágott sonkát, a natúr joghurtot és átkeverjük. Ezután mehet bele a liszt, majd újból átkeverjük a tésztát. Kibéleljük a formákat muffin kapszlikkal és fagyiskanál segítségével beleadagoljuk a tésztát. Darabolt kecskesajtot teszünk a tetejükre, kissé belenyomkodjuk a tésztába és 180 C-ra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük őket.