Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Hideg gyümölcsleves

Hozzávalók

2 - 4
főre
+
1 l narancslé
500 g eper
10 g vaníliás cukor
3 ek porcukor
400 ml habtejszín
150 g kék áfonya
3 db őszibarack
½ db ananász
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Hideg gyümölcsleves

A gyümölcsleves tipikus tavaszi-nyári kaja, és az a legjobb benne, hogy ahogy egyre jobb lesz az idő, annál többféle friss gyümölcs közül válogathatunk, amit a levesünkbe tehetünk. Ráadásul, ez egy főzés nélküli verzió!
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 4
főre
+
1 l narancslé
500 g eper
10 g vaníliás cukor
3 ek porcukor
400 ml habtejszín
150 g kék áfonya
3 db őszibarack
½ db ananász
Bevásárlólistához adom

A narancslében botmixerrel összezúzzuk az eper felét, hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és összekeverjük. Felöntjük a tejszínnel, majd hozzáadjuk az áfonyát, a kockázott epret, ananász és barackot. Hűtőbe tesszük legalább 1 órára, hogy az ízek összeérjenek.

Ha tetszett a hideg gyümölcsleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

A gyümölcsleves tálalása
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások