Hirdetés

Chili oil noodles, avagy a chilis-olajos ázsiai tészta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Időjárás 2023-06-07

12-16 fok közé süllyed hajnalra a hőmérséklet, majd nagyon gyorsan emelkedni fognak az értékek. Fülledt melegre készülhetünk záporokkal, zivatarokkal és több helyen eshet a délutáni, kora esti órákban.

Mindenhol jó, de legjobb külföldön?

1,4 millióan vallották magukat magyar származásúnak a 334 milliós Egyesült Államokban a legfrissebb népszámláláson. Eközben Magyarországról újabb Jászberény méretű városnyi, azaz 26500 ember költözött el. Legutóbb hat éve hagyták el ilyen sokan az országot hosszabb időre, a most elköltözők, kivándorlók majdnem fele Ausztriában kezd új életet. A Fókuszban amerikai magyarok is beszélnek az ottani milliós közösség életéről.

Magyarországi marketingvezetőből lett angliai buszsofőr, és boldogabb, mint valaha

Hiába volt Magyarországon marketingvezető Erdélyi Ágoston, az élete rendkívül stresszes volt. Angliában kezdett új életet a családjával, azóta lényegében stresszmentesen él, és boldogabb, mint valaha. Most turistabuszokat vezet, amiből kényelmesen meg tud élni, a leghajtósabb hónapokban átszámítva csaknem egymillió forintot is megkeres. Közben Európa-szerte, így Magyarországon is nagyon komoly járművezető-hiány van, ami pár éven belül akár azt is eredményezheti, hogy az állások fele betöltetlen lesz a szektorban, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.

Gálvölgyi János az RTL-nek felidézte a drámai napot, és a mentők szóvivőjének is üzent

Gálvölgyi János csaknem egy hónappal súlyos rosszulléte után a Fókusznak beszélt először arról, miként élte meg az elmúlt heteket, miben változtatta meg a betegség a világról való gondolkodását, és mikor tér vissza imádott hivatásához. A Kossuth-díjas színész üzent a nézőknek is, akiknek sajnos nem tudja egyesével megköszönni az aggódást és a sok szeretetet.

Új műsor az RTL-en: Celebrandi – találd meg a boldogságot egy híresség oldalán!

Hamarosan érkezik a Celebrandi című reality az RTL-re, amelyben ismert emberek szeretnék megtalálni a párjukat. Aki úgy érzi, hogy ő lehet a híresség számára az Igazi, annak várják a jelentkezését a műsorba.

Karrier RTL Produkcióknál

Ha Te is szeretnél produkcióink sikeres csapatainak tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!

A Balaton soha nem lesz már olyan, mint akár csak 10 éve, de meddig lehet még kihasználni a magyar tengert?

Visszafordíthatatlan folyamatok, elszabadult építkezések, nagyberuházások, tehetetlen helyiek és a Balaton örökre megváltozó képe. Itt tart most a magyar tenger. Benyó Rita, a Szabad Európa újságírója járta körül a tavat és témát, és arra a következtetésre jutott, hogy a magánérdek helyenként felülírta a közérdeket, és olyan beruházások történtek vagy kezdődtek el, amelyek az egész tó élővilágát veszélyeztetik.

„Vakmerő döntésnek tűnt az elején” – miért költözik egyre több magyar Horvátországba, és milyen ott az életük?

Sok magyar Horvátországban találkozik életében először a tengerrel. Kristálytiszta öblei és sziklás partjai magával ragadják a turistákat, így hát nem csoda, ha valaki úgy dönt, hogy egész évben „nyaralni” szeretne. A Fókusz olyan családokat keresett fel, akik elhagyták Magyarországot, és Horvátországban kezdtek új életet. 

Ezeket láttad már?