Hirdetés

A legcuccosabb, legkáposztásabb receptek

Phat kaphrao, a legtutibb thai kaja

Ha bírjátok az ázsiai ízeket, ezt csekkoljátok!
Hirdetés

A legcuccosabb, legkáposztásabb receptek

Ó, hát lesz itt kérem minden: vega, húsos, rakott, újragondolt, megúszós, de még pogácsa is! Mindez pedig káposztából, mert azontúl, hogy savanyított verzióban remek escortként szolgál mindenféle húsok mellé, millió és egyféleképpen hasznosíthatjuk még ezt a remek zöldséget. Ebből a millióból hoztam most 6-ot, amit muszáj kipróbálnotok ezen a télen.
Hirdetés

Kelkáposztás bulgursaláta kéksajttal

Erre a salira csak annyit mondunk, hogy OMG! Első olvasásra talán felhúzzátok a szemöldökötöket a hozzávalók láttán, de bízzatok bennünk, mert isteni! Az ősz legklasszabb ízei egy helyen. Egy kis változatosság még nem ártott meg senkinek, úgyhogy vállaljátok be, ízleni fog! 

Hagyományos szabolcsi töltött káposzta

El tudjátok képzelni a szezont egy frankó töltött káposzta nélkül? Akkor jó, mert mi sem! Úgyhogy itt van egy igazi nagy öreg, a szabolcsi hagyományos receptje, amiben ráadásul a tősgyökeres Vitális Lilla segít nektek. 

Lassan sült tarja narancsos lila káposztával és baconchipsszel

Nagyon finom és nagyon villantós. Ebből következik, hogy igényel némi időt, de ha le akarod nyűgözni a csajodat/pasidat/anyósékat, akkor tökéletes választás. Annyira jó lesz, hogy legközelebb senki nem fog kelleni hozzá, úgy is megcsinálod. 😀 

Töltött káposzta BURGER

Természetesen megint Janinak gurult el a burgere, gyógyszere. Ezt a receptet csak akkor érdemes megcsinálni, ha van a közelben egy kanapé vagy egy ágy, amire le tudsz dőlni, miután elfogyasztottad ezt a brutális dögöt. Ettől függetlenül legalább egyszer érdemes kómába esni ennek a hambinak az oltárán, mert őrülten finom!

Erdélyi rakott káposzta

Amennyiben a fentieknél eggyel hagyománykedvelőbb recepteket részesítenétek előnyben, úgy ez lesz a befutó. Nem túl bonyolult, viszont cserébe brutál cuccos, igazi magyaros remekmű. Pödörjetek egyet a bajszotokon, és irány a konyha! 

Káposztás-libatepertős pogácsa 

Ugorjunk egy szép nagy fejest a diéta tornácáról a libatepertővel teli verembe, és adjuk át magunkat a bűnös élvezeteknek. A pogácsakészítést sokan szeretik inkább a nagyira hagyni, pedig nem is olyan vészes, mint gondolnátok. Tény, hogy nem is a legmegúszósabb dolog, de gondoljatok arra, hogy egyszer ti is lesztek nagyszülők, úgyhogy valamikor el kell kezdeni. Addig meg több jut nektek! 😉

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások