Hirdetés
Karácsonyi menü

Grillezett vega quesadilla

Hozzávalók

2
főre
+
1 db kápia paprika
3 ek olaj
só, bors
1 mk füstölt paprika
1 mk őrölt római kömény
1 db közepes édesburgonya
1 fej lila hagyma
100 g vörös cheddar
2 db tortillalap
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Grillezett vega quesadilla

Szinte biztos, hogy a quesadillát mindenki imádja, legyen az ember húsevő vagy vega! Most egy vega verziót készítettem, de a húsevők se csüggedjenek, nekik is érdemes kipróbálni, hiszen a sült édesburgonya, a lila hagyma és a krémes sült paprika nagyon jó négyest alkotnak a cheddar sajttal!
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
1 db kápia paprika
3 ek olaj
só, bors
1 mk füstölt paprika
1 mk őrölt római kömény
1 db közepes édesburgonya
1 fej lila hagyma
100 g vörös cheddar
2 db tortillalap
Bevásárlólistához adom

A paprikát felkockázzuk, és forró serpenyőben sütni kezdjük 1 evőkanál olajon. Közben sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a füstölt paprikával és a római köménnyel. 

Az édesburgonyát 1 centis hasábokra vágjuk, és 2 evőkanál olajon puhára sütjük, majd kiszedjük és félretesszük. A maradék olajon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott lila hagymát, amit kicsit megsózunk, és addig sütjük, amíg összeesik. 

A quesadillákat megszórjuk a reszelt cheddarral, majd jöhet rá a hagyma, az édesburgonya és a sült paprika. Félbehajtjuk, és grillserpenyőben vagy grillen megsütjük. 

Ha tetszett a Grillezett vega quesadilla receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások