Hozzávalók
- 1 db kápia paprika
- 3 ek olaj
- só, bors
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk őrölt római kömény
- 1 db közepes édesburgonya
- 1 fej lila hagyma
- 100 g vörös cheddar
- 2 db tortillalap
Hozzávalók
- 1 db kápia paprika
- 3 ek olaj
- só, bors
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk őrölt római kömény
- 1 db közepes édesburgonya
- 1 fej lila hagyma
- 100 g vörös cheddar
- 2 db tortillalap
A paprikát felkockázzuk, és forró serpenyőben sütni kezdjük 1 evőkanál olajon. Közben sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a füstölt paprikával és a római köménnyel.
Az édesburgonyát 1 centis hasábokra vágjuk, és 2 evőkanál olajon puhára sütjük, majd kiszedjük és félretesszük. A maradék olajon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott lila hagymát, amit kicsit megsózunk, és addig sütjük, amíg összeesik.
A quesadillákat megszórjuk a reszelt cheddarral, majd jöhet rá a hagyma, az édesburgonya és a sült paprika. Félbehajtjuk, és grillserpenyőben vagy grillen megsütjük.
Ha tetszett a Grillezett vega quesadilla receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!