Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Így szelt le egy darabot saját kezéből, Kovács Lázár a sztárséf, megmutatta a Fókusznak, hogy félkézzel is tündér a konyhában

Nagy veszélybe került a sztárséf, Kovács Lázár részvétele az áprilisi pizza-világbajnokságon. Lázár majdnem levágta a hüvelykujját. Hogy hogyan szelt ki a kezéből egy darabot a sztárséf, majd azt hogyan varrták vissza, kiderül a riportól.

Medveczky Ilona heteken át fagyoskodott fűtetlen otthonában, 12 fokban készült első, RTL-es sorozatszerepére

Medveczky Ilonát sok szerepben láttuk már: táncosnőként feltűnt rengeteg show-ban és filmekben is, de a sorozatok világa eddig kimaradt. Bár háromszor is nemet mondott a producer felkérésére, most pótolja ezt a mulasztást, így feltűnik a Drága örökösök A visszatérés keddi epizódjában. A felkészülés azonban nem volt könnyű: Ilona gerincsérülése után, fűtetlen otthonában tanulta a szövegét heteken át. A táncművész arról is mesélt a Fókusznak, hogy miért él már 15 éve egyedül.

A belga juhász lett a világ legintelligensebb kutyája, de senki se higgye, hogy napi néhány kör sétával le lehet fárasztani

Elképesztő fizikai adottságai mellett fáradhatatlan a belga juhász, a kutyatrénerek mégsem ajánlják családi kedvencnek, mivel néhány kör séta nem elég ahhoz, hogy lefárasszuk. 

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

Ruszó Tibit Budapestre szólította volna a karrierje, de ő nem hagyta cserben a családját, a 12 milliós nyereményből mára nem maradt semmi

Ruszó Tibi 16 évesen Balogújfaluból, nagyon szerény körülmények közül robbant be az X-Faktor stúdiójába. Aztán megnyerte a tehetségkutatót, és a vele járó pénzjutalmat is, amiből mára már semmi sem maradt. A covid alatt megállt az élet, Tibi nem tudott fellépni, a család pedig felélte a pénzt. Vettek egy új házat, de annak az állapota sem sokkal jobb, mint az előzőé. Tibi viszont most arra készül, hogy 19 évesen, megújulva ismét berobbanjon a zenei életbe.

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Ezeket láttad már?