A múlt heti kedvenceket elnézve ti is inkább arra szavaztatok, hogy könnyű, előre készíthető ételek kerüljenek az asztalra. A dzsemkészítés pedig már a nyár igazi hírnöke.
Tócsni sütőben sütve
A tócsni egy szuper jó étel, amit általában bő olajban sütnek. Ennek most a picit egészségesebb, sütőben sült verzióját osztotta meg veletek Nóri, és baromira megérte, mert imádtátok.
Cukormentes epres sajttorta
Ha nem szeretnétek lemondani az epres sütikről, akkor most figyeljetek, mert ez a világ egyik legjobb epres sajttortája! Nemcsak cukormentes, de még a sütőt sem kell hozzá bekapcsolni. Cserébe viszont jó, ha sokat pihen, de higgyétek el, hogy minden percet megér!
A szaftos fasírt receptje: ilyen a tuti fasírozott!
A jó kis menzás vagy mamaféle fasírt tökéletes szendvicsbe, de csak simán egy adag savanyúsággal és krumplipürével is.
Zellerkrémes-csirkés rizottó
Létezik olyan, hogy fitt rizottó? Naná: csirkés, kevesebb sajt, zéró vaj – mégis ugyanolyan krémes, mint az eredeti verzió. Azt kérded, hogyan? Mutatjuk!
Eperdzsem
A dzsemek előnye, hogy tényleg kb. 15 perc alatt kész vannak, és még némi vitamin is marad a gyümölcsökben a kevés főzési idő miatt. Szóval főzzetek dzsemet!
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!