Hirdetés

Sütés nélküli mogyorókrémes sajttorta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Galambos Péter a hallássérült gyerekek tanítása mellett zenei karrierjét is szeretne felépíteni

A 29 éves Galambos Péter heti rendszerességgel lép fel különböző helyeken, egy szál gitárral. A hétköznapokban gyógypedagógiai asszisztensként a hallássérült gyerekeknek zenés foglalkozásokat is tart, de úgy érzi, előadói karrierje háttérbe szorult. Azért jelentkezett a The Voice-ba, hogy megmutassa a tehetségét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Trokán Nóri: Így nem jó látni az embernek a saját testvérét

Trokán Nóri már a legelső hang után felismerte féltestvére, Elektra hangját, ám mivel az elfogultság miatt nem tudott volna tisztán dönteni, inkább nem nyomta meg a piros gombot. Próbált energiát küldeni a színpadra, de végül egyik coach sem fordult meg. Fenti videónkban Nóri elmeséli, milyen érzések kavarogtak benne a produkció közben, majd amikor szembesült vele, hogy milyen állapotba került a húga. 

Curtis „boratos fürdőruhában” érkezik a The Voice Válogatójára?

„Jajj, de jó a melegítő!” – lelkendezett Curtis, amikor megpillantotta Istenes Bence szettjét. A rapper elárulta, hogy imádja ezt a ruhadarabot hordani, bár édesanyja sosem nézte jó szemmel. A coachok sem hagyhatták szó nélkül Curtis mondatait, aminek rendkívüli végkimenetele lett.

Trokán Nóri: Az anyám beteg volt lelkileg 2 hónapig, hogy mind a két lánya ezt akarja csinálni

Művész családban, színészek gyermekeként nehéz volt Trokán Nóriék választása, de 16 éves korában eljött a pillanat, ami nemcsak az ő, de édesanyja életében is meghatározó volt. 

Szeptember 2-án indul a The Voice az RTL-en

A világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója megérkezett az RTL-re!  A The Voice ikonikus székeit hamarosan elfoglalják a coachok: Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel.

A mi kis bakink – Pokorny Lia és Bánki Gergő visítva nevették el a jelenetet

Törött pohár, összemosott becenevek, egy bonyolult szó, és a szűnni nem akaró nevetés okozott nehéz, de annál viccesebb pillanatokat Döbrösi Laurának, Pokorny Liának, Bánki Gergőnek Peller Annának és Straub Dezsőnek A mi kis falunk forgatásán.

Sárközi Ákos egy nyers csirkével küldte el a síró Kettel-Fülöp Flórát

„Ezt vidd haza és gyakorolj” – vágta le a pultra Sárközi Ákos az egész csirkét. Kettel-Fülöp Flóra emiatt annyira összetört, hogy később elsírta magát.

„Megint nem én hibáztam” – Ruszó Tibi szakított barátnőjével, őszintén beszélt a nehéz döntésről

Ruszó Tibi 2019-ben nyerte meg az X-Faktort ByeAlex mentoráltjaként. A tehetséges énekes idén ünnepli 20. születésnapját. A szakmai sikerek mellett Tibi őszintén beszélt magánéleti problémáiról: a Fókusznak mondta el először, hogy kedden szakított barátnőjével, de előtte sokat tépelődött. A videóból az is kiderül, miért döntött így.

Ezeket láttad már?