7 nap 7 recept: könnyű és finom tavaszi kaják
Tavasszal rendszerint lightosabb ételekre vágyunk, így most összegyűjtöttük nektek a legütősebb receptjeinket, amikkel csak jól járhattok!
Tonhalas töltött kelkáposzta paradicsommártásban besütve
Igen, jól hallottad, ez egy olyan töltött káposzta, amiben tonhal van! Mindenképpen próbáld ki, mert elképesztően finom – tuti, hogy ez lesz az egyik kedvenc tavaszi fogásod!
Leveles tésztába töltött tofufasírt
Akár vegán vagy, akár nem, ez a töltött tofufasírt le fog venni a lábadról! Ha villantani akarsz egy szép étellel, akkor kövesd Ádám receptjét, és fogadd a vendégeid tapsát! 🙂
Currys répakrémleves
Egy jó krémleves sosem rossz, főleg most, tavasszal tud nagyon jólesni! Itt is van egy elképesztően krémes, répából készült jóság, amiből a curryt sem hagytuk ki.
Pisztráng papírban sütve
Doma azt mondja, ne légy rest, és borítékold be a pisztrángot, mert extra lesz a végeredmény. Hallgass rá, és amíg sül a hal, dobj össze mellé egy ütős vajmártást!
Gombás, feta sajtos tart
Reggelire, vendégvárónak, vagy délutáni sós nasinak is perfekt ez a gombás tart, amit Nóri leveles tésztára pattintott fel. Használj bolti tésztát, így seperc alatt kész leszel vele!
Karfiolfasírt
A fasírt jó, a karfiol is jó, a karfiolfasírt meg extra jóóó! Nincs vele sok macera, egészséges is, és ha nem számolod a kalóriákat, akkor a tejfölös tunkolást se hagyd ki!
Pesztóval töltött padlizsán cannelloni besütve
Ha bejönnek az olaszos kaják, akkor ezt a cannellonit is szeretni fogod. Vega, gluténmentes, extra sajtos és persze brutálisan paradicsomos!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!