Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
8
nyárshoz:

A szószhoz:

50 g vaj
1 ek liszt
250 ml világos sör
200 g vörös cheddar sajt
125 g krémsajt
bors

A nyárshoz:

1 ek szójaszósz
3 ek olaj
1 tk mustár
1 mk fokhagymapor
1 mk chilipehely
só, bors
500 g csirkemell
Hirdetés

Csirkenyárs sörös sajtszósszal

Nyáron alap partikaja a csirkenyárs, amit szerencsére a végtelenségig lehet variálni. Most egy fantasztikusan omlós mustáros verziót hoztunk nektek, ami mellé egy durván sajtos mártogatóst dobtunk össze. A kerti partik nagy sztárja ez a kaja, próbáljátok ki!
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
8
nyárshoz:

A szószhoz:

50 g vaj
1 ek liszt
250 ml világos sör
200 g vörös cheddar sajt
125 g krémsajt
bors

A nyárshoz:

1 ek szójaszósz
3 ek olaj
1 tk mustár
1 mk fokhagymapor
1 mk chilipehely
só, bors
500 g csirkemell

A pác hozzávalóit összekeverjük, beleforgatjuk a kisebb kockákra vágott csirkemellet, majd 4-5 kockánként nyársra húzzuk őket. Forró serpenyőben (vagy grillen) megsütjük a nyársakat. A szószhoz a vajat felmelegítjük, beleszórjuk a lisztet, kicsit lepirítjuk, majd kevergetés közben felöntjük a sörrel. Összeforraljuk, beleszórjuk a reszelt cheddar sajtot, megvárjuk amíg felolvad, belekeverjük a krémsajtot és a borsot. A mártogatóssal együtt tálaljuk a nyársakat.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások