Hirdetés

„Üvölts, ordíts, csak ne üss!” – hevesre sikerült a páros főzés

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Itt lesz vége a karrierednek” – ezt üzente Sebestyén Balázs Joshi Bharatnak

Sebestyén Balázs ezúttal új vendégeket is fogadott a Gyertek át! kanapéján, köztük Joshi Bharatot, aki szerinte nem gondolta át, hogy mire vállalkozott. Szókimondó játékokból és szívatásból a sztárvetélkedő hatodik évadában sem lesz hiány. A harmadik rész már elérhető az RTL+-on. Streameld reklámok nélkül, egy hónapig ingyen!

Hatéves korától itta a gyógynövényeket a bükki füvesember, akinek nagymamája egy falu javasasszonya volt

Szabó György 1928. április 15-én született, Miskolcon. A gyógynövényekkel kapcsolatos tudást már gyerekkorában magába szívta, ám a nyugdíjazása után lett szakértője a témának. A bükki füvesember már életében továbbadta tudását, lányára bízta az ősi recepteket. Halálával a szellemi örökségét Zsuzsa viszi majd tovább, aki már 2010-ben is együtt járta az erdőket-mezőket édesapjával. Szabó György, december 4-én, otthonában, békében hunyt el. 94 éves volt. 

Mi történik a megmaradt alapanyagokkal A Konyhafőnökben? Fördős Zé most elárulja!

Rengetegen kérdezik a műsorral kapcsolatban, hogy vajon mit csinál a stáb a maradékokkal. Zé végigvette a húsok összes lehetséges felhasználását, sőt a kulisszák mögé is benézhettünk, ahol A Konyhafőnök háttérséfje bemutatta, mit készített a megmaradt egész csirkékből.

Sárközi Ákos lecserélte a csapata konyhafőnökét?

Amikor a séf a kékek pultjához lépett, mindenhol leégett és elrontott elemeket talált, így kénytelen volt felszólítani a konyhafőnökét, hogy kapják össze magukat, különben nincs esélyük a pirosak ellen.

„Dühös vagyok… Borzalom volt” – Kármán Odett sírva fakadt a séfek kritikájától

A második feladat konyhafőnökét érzékenyen érintette a zsűri visszajelzése, mert érezte, hogy itt nemcsak önmagát, de a csapattársait is veszélybe sodorta. „Nem akarom, hogy véletlenül miattam kerüljenek olyan helyzetbe, amibe amúgy nem kerültek volna.”

Előzetes: Ellenállhatatlan csábítások kísértik Pajkaszeg lakóit (12.10.)

A falu állatorvosa örömmel élvezi a szeme elé táruló látványt, a Janó viszont inkább kényelmetlenül érzi magát a helyzetben. De nem csak nekik kell szembenézniük a kísértéssel. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan folytatódik a sorozat, akkor kövesd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Legyél te Balogh Levente elnöki asszisztense!

A Cápák között befektetője elárulta, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie leendő asszisztensének. A tét óriási, ugyanis a pozíció bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár.

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

Ezeket láttad már?