Hirdetés

A Konyhafőnök versenyzői lefagytak, amikor a molekuláris gasztronómiával testközelből találkoztak

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szalay Bence összeomlott, az egyik híresség feladta a játékot, egy ártatlanból pedig áruló lett

A hírességek a reggelinél szembesültek azzal, hogy egy játékost megöltek, egy másik híresség pedig feladta a játékot. Ezután a kerekasztal ceremónián egyöntetű döntés született: Szalay Bencének kellett elhagynia a kastélyt. Bence távozása után Törőcsik Dani új gyilkost választott maga mellé.

„Nem ültem bele a gazdagságba” – Pálfiné Paulina irányítja a családot

„Én vagyok a nyak a családban, én mozgatom a fejet. A férjem a fej, viszont nyak nélkül nem mozog a fej” – vallja Pálfiné Paulina, aki férjével, Gáborral együtt közösen építették fel mindenüket. 

Kalmár Paulina: Zoli, a családi mindenesünk, bármit megtesz értem

„Nekem nagyon fontosak a luxusmárkák, a cipők, az ékszerek, a drága órák. Mindenem megvan, amire csak vágyok – amit kérek, azonnal megkapom” – mesélte magáról Paulina, akinek szinte semmivel nem kell foglalkoznia. Többek között nem kell tankolnia, vásárolnia és takarítania sem. 

Nádai Anikót lebuktatták az ártatlanok: ez történt az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 10. részében

Nyáry Luca lett a gyilkosok következő áldozata, aki egy utolsó üzenetet küldött azért az árulóknak. Ezt követően egy logikai feladványt kellett megoldaniuk a játékosoknak a próbatételen. A kerekasztal szertartáson a mindenki azt hitte, hogy Mohai Tamást szavazzák ki, azonban egy fordulattal végül Nádai Anikót küldték haza.

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

Nyáry Luca összeomlott, Árpa Attila pedig meglepő ajánlatot tett a játékosoknak

Nádai Anikó félelmekkel a lelkében vetette bele magát a gyilkos szerepbe, de nem maradt egyedül, Törőcsik Dani tanácsokkal látta el. Ezt követően a játésoknak szembe kellett nézniük a félelmeikkel egy próbatételen, később pedig nehéz döntés várt rájuk. Választaniuk kellett, hogy konklávét vagy kerekasztal ceremóniát tartsanak.

„Rettegek attól, hogy ártatlan lesz” – Tapasztó Orsi szavazata döntötte el, kinek kell távoznia a játékból

A kerekasztal ceremónián több gyanúsított neve is felmerült. Egészen az utolsó pillanatig Szalay Bence és Horváth Éva egyaránt esélyesek voltak arra, hogy az igazság körébe álljanak. Végül Tapasztó Orsi szavazatán múlt, hogy ki az, aki nem folytathatja tovább a játékot. 

Szalay Bence: Azt éreztem, az én játékomon múlik minden

Mielőtt elkezdődött Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor forgatása, Szalay Bence azt gondolta, annál izgalmasabb dolog nem történhet egy játékossal, mint hogy meghívják az árulók közé. Később aztán mégis nagyon megviselte ez a szerepkör, és a végén már ő maga sem tudta eldönteni, hol ér véget az álcája és hol kezdődik az igazság. Az rtl.hu-nak beszélt arról is, miért árulta el Nagy Zsoltot, mit érzett akkor, amikor őt szúrta hátba Törőcsik Dani, és mi volt az a pont, ami végleg megtörte.

Ezeket láttad már?