Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ugyanúgy élem az életemet, mint bárki más, csak egy szem gyógyszert szedek” – az AIDS világnapján HIV-fertőzöttek vallottak betegségükről

December elsején, az AIDS világnapján a Retropajzs Egyesület HIV-vel élő aktivistái vállalták, hogy elmondják a Fókusznak: attól, hogy fertőzöttek, ugyanolyan normális és átlagos életét élnek, mint bárki más. Riportunkban arról mesélnek, akkor, amikor a betegségük kiderült, először ők is kétségbe estek. De ma már sikeresen kezelhető az egykori rettegett vírus, ám az AIDS, amit a HIV okozhat, már nem. Éppen ezért olyan fontos, hogy a fertőzöttséget időben felismerjék és kezeljék.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Mi a jó anya-lánya kapcsolat titka? – Wossala Rozináékkal és Yvonne Dederickékkel kerestük a választ

Lehet édesanya és lánya között igazi barátság? Kánya Kata a mai napig nem terheli Rozinát a problémáival, Yvonne Dederick és Mardoll kapcsolata megélt jópár zökkenőt, de mindig, mindenben számíthattak egymásra. A Fókusz riportjában a jó anya-lánya kapcsolat titkát kereste. 

Fördős Zé: Belemászok a kukába is, csak hogy az igazat lássuk

Zé annyira meg akarta kóstolni Osváth Zsolti ételét, hogy Ákos hiába dobta ki versenyzője félresikerült tésztáját, Zé nem hagyta magát, és felkutatta. Ha érdekel, hogy a zsűritag végül hogyan jutott hozzá Zsolti ételéhez, nézd meg a videót!

Gergő saját birtokán, Szlovákiában látta vendégül a dzsungelben szerzett barátait, ahol Nini egy eltévedt puszit kapott a nagymamától

Kolbászt töltenek, lovagolnak vagy éppen quadra pattannak – a Celeb vagyok, ments ki innen! kemény magja a műsor után is minden adandó lehetőséget kihasznál, hogy együtt töltsék szabadidejüket. Fecónál már szinte mindenki megfordult, Gergő pedig szlovákiai birtokán látta vendégül társait. A sztárok sok mindenre ráébredtek a dzsungelben, Vanda például azóta több időt tölt a családjával, és Curtis is jobban odafigyel arra, hogy többet legyen a párjával és a fiával.  

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Járai Máté és Sebestyén Balázs egy swingerklubban találkoztak?

Sebestyén Balázs arról kérdezte Járai Mátét, hogy mi az, amit még sohasem próbált ki az ágyban, és mik találhatóak egy swingerklubban, mire a Reggeli műsorvezetője meglepő választ adott – amivel ráadásul még Sáfrány Emesének is tudott újat mondani. A Gyertek át! harmadik része már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal

Zámbó Jimmy menedzsere és kiadója szerint Jimmy óriási megfelelési kényszerrel küzdött, mindig harcolt magával, és olyan kényszeresen figyelt a külsejére, hogy csak úgy, titokban a háta mögött nem lehetett volna leforgatni A Királyt. Joós Istvánnal, a Magneoton zenei kiadó vezérigazgatójával Edit asszony csirkepörköltjéről és Jimmy halálának okáról is beszélgettünk.

Ezeket láttad már?