Hirdetés

Hozzávalók

1 db kisebb szalonna
1 db kisebb kolbász
1 fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
1 marék koktélparadicsom
só, bors
250 g tészta
400 ml víz
1 db tömlős krémsajt
pár levél bazsalikom
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Kolbászos-szalonnás paradicsomos tészta főzés az erdőben

Íme egy kaja, ami nem csak baromi finom, de röhejesen egyszerű is. Annyira az, hogy még egy erdőben, szakadó esőben, padon ülve is össze lehet dobni – úgy, hogy közben egy kamerába dumálsz. Képzelhetitek, hogy ha még így is megy, akkor otthon, a konyhában, kamerák nélkül mennyire gyors lesz. Ha még nem esett volna le, épp a mai vacsorádról olvasgatsz, hajrá, jó főzögetést!
Kipróbáltam, jóóó lett!
10
Hirdetés

Hozzávalók

1 db kisebb szalonna
1 db kisebb kolbász
1 fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
1 marék koktélparadicsom
só, bors
250 g tészta
400 ml víz
1 db tömlős krémsajt
pár levél bazsalikom
Bevásárlólistához adom

A szalonnát felkockázzuk, elkezdjük serpenyőben lepirítani, a kolbászt felkarikázzuk, majd a szeleteket negyedeljük és az izzadó szalonnára dobjuk. Hozzászórjuk az apróra vágott lilahagymát, és a vékony szeletekre vágott fokhagymát, majd a felezett koktélparadicsomokat is. Sózzuk, borsozzuk és belezúdítjuk a száraz tésztát. Felöntjük a vízzel, hozzányomjuk a tömlős krémsajtot, alaposan összekeverjük és kb. 10 perc alatt készre főzzük. A végén rátépkedjük a bazsalikomleveleket és kész is.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások