Hozzávalók
A tésztához
- 100 g vaj
- 120 g cukor
- 1 rúd vanília
- 1 db tojás
- 250 ml KOKÁRDÁS kancsós tej
- 290 g liszt
- 50 g kakaópor
- 10 g sütőpor
- 1 csipet só
A krémhez
- 5 ek mogyorókrém
A díszítéshez
- 100 g apróra vágott pisztácia
Hozzávalók
A tésztához
- 100 g vaj
- 120 g cukor
- 1 rúd vanília
- 1 db tojás
- 250 ml KOKÁRDÁS kancsós tej
- 290 g liszt
- 50 g kakaópor
- 10 g sütőpor
- 1 csipet só
A krémhez
- 5 ek mogyorókrém
A díszítéshez
- 100 g apróra vágott pisztácia
A tésztához a vajat habosra keverjük a cukorral, majd belerakjuk a vaníliarúd kikapart magjait, a tojást és a tejet is. A kakaóport, a lisztet, a sütőport és sót összekeverjük egy tálban, és a tojásos-tejes masszához keverjük. Nyomózsákba rakjuk a tésztát, és nagyobb diónyi halmokat nyomunk belőle sütőpapíros tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 18-20 perc alatt megsütjük a korongokat.
Mikor kihűltek, mogyorókrémmel 2-2 sütit összetapasztunk, és az oldalukat apróra vágott pisztáciába forgatjuk.
Ha tetszett a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Bejön a stúdió karácsonyi dekora is? Mindent beszerezhettek a H&M Home karácsonyi kínálatából!