Hozzávalók
A salátához
- 500 g színes, különböző nagyságú paradicsom
- só, bors
- 1 csipet oregánó (nagy)
- pár csepp olívaolaj
A tálaláshoz
- pár levél friss bazsalikom
- 1 csomag mozzarella
- frissen őrölt bors
- 2 szelet pirított bagett
- 4 ek krémsajt
Hozzávalók
A salátához
- 500 g színes, különböző nagyságú paradicsom
- só, bors
- 1 csipet oregánó (nagy)
- pár csepp olívaolaj
A tálaláshoz
- pár levél friss bazsalikom
- 1 csomag mozzarella
- frissen őrölt bors
- 2 szelet pirított bagett
- 4 ek krémsajt
A paradicsomokat fél cm vastagra vágjuk, összeforgatjuk a többi hozzávalóval, tepsire rakjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt megsütjük. Tányérra szedjük, rátépkedjük a bazsalikomot és a mozzarellát, megborsozzuk, és a krémsajttal megkent bagettel tálaljuk.
Sültcaprese-saláta
Ha tetszett a sültcaprese-saláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!