Hozzávalók
- Löncshúskonzerv
- 1 szelet vastagon vágott párizsi
- Liszt
- Zsemlemorzsa
- Tojás
- Étolaj
- Tejföl
- Pörkölt ízesítő (tubusos)
- Lilahagyma
- Saláta
- Kockasajt
- Buci
- Csalamádé
- Sör
Hozzávalók
- löncshúskonzerv
- 1 szelet vastagon vágott párizsi
- liszt
- zsemlemorzsa
- tojás
- Étolaj
- tejföl
- pörkölt ízesítő (tubusos)
- lilahagyma
- saláta
- kockasajt
- buci
- csalamádé
- sör
A löncshúskonzervet kibontjuk, és megpróbáljuk nem elhányni magunkat. Vágunk belőle egy ízlés szerinti szeletet, egy serpenyőben kevés olajat melegítünk, és elkezdjük megsütni.
Ha már kellően jó, megfordítjuk. A kockasajtot rátehetjük a másik oldalára, de mivel úgysem fog egy minimálisan sem úgymond megolvadni, így ez felesleges. Ha megsült, kivesszük, és indulhat az összeszerelés.
Alulra jön a zsömle, nem pirítjuk meg, mert úgy már túl jó lenne az egész. Ráküldünk egy jó halom szeletelt salátát, és felkockázott lilahagymát, hogy valami segítse az emésztést is.
Erre jöhet a zseniális húspogácsánk, arra azért figyeljünk, hogy gondoljuk át az életünket közben, mert lehet utána már nem lesz erre sok esélyünk. Ezt megpakoljuk egy jó adag csalamádéval, majd jöhet a kincs: a rántott párizsi! A tetejét egy egész kockasajttal díszítjük, mellé szisszen a Kőbi, és boldogak vagyunk, mert máris utaztunk visszafelé az időben minimum 25 évet.
Találkozunk a toaletten! Jó étvágyat!