Hirdetés

Teszteljétek: itt a Street Kitchen 3 fogásos olasz menüsora!

Csokis-málnás macaron

Ehhez a francia változathoz még cukorszirupot sem kell készíteni!
Hirdetés

Teszteljétek: itt a Street Kitchen 3 fogásos olasz menüsora!

Ha hozzánk hasonlóan ti is éttermet nyittok a nyáron egy napra, akkor hozunk nektek néhány tippet arra, hogy mivel is várjátok a barátaitokat!
Hirdetés

Már biztosan tudjátok, hogy június 22-én étteremmé alakulunk, hogy az Unicef munkáját támogatva segítsünk a világ legelesettebb gyermekein. A menük teljes árát az Unicefnek ajánljuk, és arra biztatunk titeket, hogy tegyetek ti is hasonlóan! Találjatok ki egy időpontot, egy menüt (ebben segítünk most nektek), és csináljatok egy Facebook-eseményt, ahol az ismerőseitek csatlakozhatnak hozzátok! Dobjátok össze a menü árát, és segítsetek a rászoruló gyerekeken! További részleteket itt találtok.

Ha olasz menüsorral készülnétek, ezzel tuti, hogy sikert arattok!

Az előétel: tricolor ricottás mártogatós, mini grissinivel

Tökéletes előétel, ha ezzel indítjátok az estét. Három olyan verziót hoztunk, aminek ugyanúgy a ricotta az alapja, mégis teljesen különböző ízvilágot tudunk kinyerni belőlük.

A főtétel: A legcuccosabb lasagne

Zé egyik kedvenc ételét természetesen nem hagyhatjuk ki a felsorolásból, na meg egyébként is annyira jó, hogy abszolút megérdemli, hogy itt álljon az egyik legjobb főételként. Lehet, hogy kitálalva nem a világ leggyönyörűbb tányérja, ezért azt javasoljuk, hogy a vacsoraasztalon, a vendégek előtt szedjétek ki nekik, díjazni fogják! És dobjatok mellé egy könnyű salátát is, mert úgy az igazi!

Vega verzió: Cime di rapa

Egy igazi dél-olasz tésztával sosem lehet mellélőni, ráadásul a vegák is hálásak lesznek érte. A cime di rapa a Bari környéki éttermek elkerülhetetlen gyöngyszeme, szinte minden helyen meg lehet találni. Tök gyorsan készen van, és mondjuk az is biztos, hogy pillanatok alatt el fog fogyni!

A desszert: Sóskaramellás panna cotta

Ki gondolná, hogy a legjobb befejezést Amikor az ember először elkészíti a tökéletes verziót, ami lágy tejszínes, őrülten finom, akkor rájön, hogy ez a világ egyik legszuperebb desszertje. Ha pedig a sóskaramellás-popcornos verziót még nem próbáltátok, hát itt az idő.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások