Hirdetés

Hozzávalók

12
darabhoz
+
110 g zabpehely
250 ml mandulatej (vagy sima tej)
1 db tojás
60 ml kókuszolaj (vagy napraforgóolaj)
150 g teljes kiőrlésű búzaliszt (vagy finomliszt)
80 g cukor
1 csipet só
2 tk sütőpor
1 tk fahéj
1 marék vegyes aszalt gyümölcs (meggy, mazsola, sárgabarack…)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Egyetek gyümölcsös zabmuffint reggelire!

Ha nem tudjátok mit dobjatok össze gyorsan reggelire, akkor egy muffinnal sosem lőhettek mellé! Fél óra alatt megvan és ez a zabpelyhes változat ráadásul még egészséges is! Mentsétek le a receptet és próbáljátok ki, akár még ma!
Kipróbáltam, jóóó lett!
28
Hirdetés

Hozzávalók

12
darabhoz
+
110 g zabpehely
250 ml mandulatej (vagy sima tej)
1 db tojás
60 ml kókuszolaj (vagy napraforgóolaj)
150 g teljes kiőrlésű búzaliszt (vagy finomliszt)
80 g cukor
1 csipet só
2 tk sütőpor
1 tk fahéj
1 marék vegyes aszalt gyümölcs (meggy, mazsola, sárgabarack…)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


 

Fotó: Szilágyi Nóri

A zabpelyhet beáztatjuk a mandulatejbe. Az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk. A tojást lazán felverjük a kókuszolajjal és cukorral, majd belerakjuk a többi hozzávalót a mandulatejes zabpehellyel együtt, összekeverjük és papírkapszlikkal bélelt muffinformába kanalazzuk a masszát. 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások