Hirdetés

7 nap, 7 recept – kedvenc gyerekkori ebédeink

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Orkán van a szobámban” – Lovas Rozinak meggyűlt a baja a csókjelenettel

Tóni és Norbi csókjelenete előtt a színésznőnek többször is meg kellett küzdenie az ajtóval és a szobájában tomboló huzattal. Persze, nem ő volt az egyetlen, akinek váratlan kihívások álltak az útjába a Gólkirályság 10. részének forgatásán.

Balogh Levente április 3-tól keresi elnöki asszisztensét az RTL-en

A vadonatúj üzleti reality műsorban Balogh Levente bátor, hiteles és ambiciózus jelölteket keres, és azt is elárulta, ki a legalkalmasabb az elnöki asszisztens pozícióra: „Aki fel tud állni a karmester helyére, és a kiváló zenészek segítségével egy gyönyörű művet tud komponálni”.

Lakatos István véletlenül kettétört egy gyémánt ékszert a stúdióban

Feil Róbert az Artidia mesterséges gyémánt ékszer márkával állt a Cápák elé, majd tesztelte a befektetőket, hogy felismerik-e, melyik a természetes és melyik a mesterséges drágakő. Ekkor történt a baleset: Lakatos István a földre ejtette az egyik ékszert, ami két darabra hullott.

„Nekem ez nyomasztó gondolat” – így dolgozza fel Azahriah, hogy mindenhol felismerik

Már abban a pillanatban, ahogy kilép az utcára, az énekes számol azzal, hogy a rajongók oda fognak menni hozzá, és fotózkodni akarnak majd vele. A mindössze 21 éves és egyre népszerűbb Baukó Attila, azaz Azahriah a Fókusznak árulta el, hogy ezt mentálisan hogy viseli. A fiatalok körében megkérdőjelezhetetlen a sikere, de hogyan fogadja őt az idősebb generáció? És milyen tervekkel vág neki az idei évnek? A pénteki Budapest Aréna-koncertje előtt erről is kérdeztük Azahriah-t. 

„Tíz test feküdt itt a földön, mind meghaltak, el kellett égetnünk őket” – a törökországi földrengés túlélőivel forgatott a Fókusz riportere

9,1 millió ember élt úgy, ahogyan mi most, aztán egy hónapja hirtelen minden más lett. Életek törtek derékba az azbesztes porfelhő alatt, gyerekek őszültek meg a sokktól. Eddig 48 500 ember holtteste került elő Törökországban a földrengés után, de rengetegen lehetnek még a romok alatt. Milyen élet lehetséges a katasztrófa után? Mikor épülhet újjá a letarolt környék, és mivel támogathatjuk a túlélőket?

Ruszó Tibit Budapestre szólította volna a karrierje, de ő nem hagyta cserben a családját, a 12 milliós nyereményből mára nem maradt semmi

Ruszó Tibi 16 évesen Balogújfaluból, nagyon szerény körülmények közül robbant be az X-Faktor stúdiójába. Aztán megnyerte a tehetségkutatót, és a vele járó pénzjutalmat is, amiből mára már semmi sem maradt. A covid alatt megállt az élet, Tibi nem tudott fellépni, a család pedig felélte a pénzt. Vettek egy új házat, de annak az állapota sem sokkal jobb, mint az előzőé. Tibi viszont most arra készül, hogy 19 évesen, megújulva ismét berobbanjon a zenei életbe.

Április 3-án indul Az álommeló Balogh Leventével

Rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért.  

Moldován András: Aki nem elég dühös, aki nem képes feláldozni bármit és mindent érte, az sosem lesz igazán gazdag

Moldován András szerint ebben rejlik a gazdagság titka. Lakatos István ezzel szemben 26 évesen is kiegyensúlyozott és boldog volt, mégis sikeres üzletember vált belőle. Jön a Cápák között vadonatúj része vasárnap 19 órakor az RTL-en!

Ezeket láttad már?