Hirdetés

Mi legyen a hétvégi ebéd? – Ütős sárgarépás receptek

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Óriási az érdeklődés a kézzel készült táskák iránt: eddig 43 országból érkeztek vendégek a Mittersisters workshopjaira

A Mittersisters workshopjain bárki elkészítheti álmai táskáját profi segítséggel, mindössze egyetlen nap alatt. Mitter Anna Róza vállalkozása azonban keretek közé szorul a növekedés tekintetében, ezért álmodott meg egy olyan új rendszert, ami az ő személyes jelenléte nélkül is működőképes. Ez a DIY BAR BUDAPEST, ahova bárki betérhet az utcáról, hogy táskakészítésbe kezdjen.

„A cipők cápája vagyok” – a 19 éves srác egy egymilliárdos árbevételű vállalkozást vezet

Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy egy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa székét a fiatal srácnak.

Melegebb, mint egy takaró, kényelmesebb, mint egy köntös – ezzel a világpiacon már bizonyított termékkel rukkolt elő Magyarországon egy testvérpár

Mráz Márk és Mráz Marcell célja, hogy alkalmazotti munkájukat maguk mögött hagyva saját vállalkozásukra koncentrálhassanak. Ehhez 20 millió forintot és mentorálást kértek a Cápáktól, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt kínáltak PulóWear vállalkozásukból.

Lakatos István: Ez a Cápák között, nem a Celeb vagyok, ments ki innen!

Az üzleti showműsor következő adásában Lakatos István és Balogh Petya összecsapnak egymással, Tomán Szabina elmenekül egy kígyó elől, két Cápa pedig már akkor eldönti, hogy beszáll az egyik üzletbe, amikor meglátja a vállalkozót. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között hatodik részében.

Megrázó vallomás: miért kellett a fiamnak meghalnia?

Pontosan egy hónappal ezelőtt, január 17-én borzalmas tragédia történt Budapesten.  A 44 éves O. György kidobta saját fiát a negyedik emeletről, majd néhány másodperccel később ő maga is a mélybe vetette magát. Mindketten meghaltak. A gyászoló édesanya, Seres Barbara most exkluzív interjút adott a Fókusznak.

Itthon csak álmodozhatunk az olcsó német tojásról és az olcsó olasz tésztáról – külföldön élő magyarok mondták el, mivel szembesülnek a bevásárlásnál

Nem kell ahhoz nyugdíjasnak lenni Magyarországon, hogy az ember gyomra egy-egy vásárlásnál összeszoruljon az árak láttán. Olaszországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, az USA-ban és Mexikóban néztünk szét, mekkora az élelmiszer-infláció, hogyan élnek ott a magyarok, és mennyire kénytelenek spórolni.

ByeAlex távozik az X-Faktor mentorszékéből, és most azt is elmondta, hogy miért

A Fókusz riportere hatévnyi emléket próbált meg felidézni az X-Faktor történetének legsikeresebb mentorával, aki egymás után négyszer emelte a magasba versenyzője kezét a fináléban.

Ezeket láttad már?