Egy tüzes leves után jöhet a lehűlés a szalonnás nokedlivel! 😀
Csípős-savanyú leves
Ez a hagyományos kínai étel Szecsuán és Hunan tartomány konyhájához tartozik. A levest savanyú, pikáns, sós és illatos ízvilág jellemzi. Annak ellenére, hogy Kínában nagy hagyománya van, Mengyi mégis egy magyarosabb változatot hozott el belőle. Nem mellesleg ez az apukája féltve őrzött receptje!
Hagymás-szalonnás nokedli
Timi kolléganőnk nagy vegetáriánus hírében áll, de meglepő módon ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek még ő sem tudott ellenállni, és bizony 10 percre elfeledte, hogy nem eszik húst. Sőt, még haza is vitt belőle magának! Ennél többet talán nem is kell mondanunk erről az ételről.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!