Hirdetés

7 nap 7 recept: villámgyors, 30 perces vacsorák

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

„A Casanova egy fülledt hangulatú hely volt, ahol voltak táncoslányok és prostituáltak is” – tudj meg többet Zámbó Jimmy életének egyik fontos állomásáról!

A Casanova volt az a szórakozóhely, ahol Zámbó Jimmy tehetsége látómezőbe került. A budapesti éjszaka egyik híres helyszínéről Kovács Dániel Richárd, A Király című sorozat főrendezője mesél extra videónkban.

Helyek, ahol az emberek sokkal magasabb kort élnek meg, mint máshol – a hosszú élet titkairól forgatott az On the Spot stábja

Olaszország, Görögország és Costa Rica – káprázatosan szép helyek, de nemcsak ez köti össze őket, hanem az is, hogy itt az emberek sokkal magasabb kort élnek meg, mint bárhol máshol a Földön, ezért Blue Zones-nak, azaz Kék zónáknak nevezik őket. Úgy tűnhet, mintha ezeken a helyeken az emberek szinte elfelejtenének meghalni. Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotóinak legújabb projektje épp ezért kapta a Hosszú élet titkai címet.  

Előzetes: „Ez a tányér, ez botrány” – Rácz Jenő kiakad a kóstoláson (11.29.)

Az egyik versenyző elvéti a sulykot, és egy olyan ételt rak le a zsűri pultjára, ami még nyers, így amellett, hogy az étel a kukában landol, még Jenő is haragra gerjed. Hogy a kék csapat melyik tagja követi el ezt a hibát, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából, 20 órától az RTL-en.

Sárközi Ákos mindent a kukába dobott, Osváth Zsolti kiakadt, Ripli Zsuzsi kiabálva irányította csapattársát

Az Elődöntő negyedik napján a kék versenyzők két fős csapatokban néztek szembe a zsűri kihívásaival, ami már önmagában megnehezítette a dolgukat, hiszen nem minden páros tudott jól együttműködni. Üvöltözéstől, kukában landoló ételektől és földön mászó versenyzőktől zengett a konyha.

„Nehéz bemutatni engem a szülőknek” – felnőttfilmesek avatnak be titkos világukba

Hogyan lettek a felnőttfilmek az internet legkeresettebb tartalmai? Mikor készítették az első ilyen videót? Mennyit néz ma egy átlagos magyar, és milyen károkat okozhat ez a mentális egészségükben, párkapcsolatainkban, nemi életünkben? Ezekre a kérdésekre keressük a választ pszichológusok, médiakutató, hírességek és civilek segítségével, továbbá olyanok is vállalták az interjút, akik ebben a titkos, zárt világban dolgoznak. Az RTL+ legújabb magazinműsora, az Amit tudni akarsz, megmutat mindent a felnőtt filmek világáról.

„Ne másoknak illegesd magad! Vetkőzz!” – így reagált a Király a szeretőjéről készült szexi fotókra

Miután Jimmy megpillantja a Mariról készült képeket, kiakad és az öltözőben vetkőzésre utasítja szeretőjét. Hogy ezután mit tett a táncoslány, az A Király 3. részéből kiderül, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Ezeket láttad már?